Magazin Termopane Sfantu Gheorghe

Orfeus Termopane

Magazin Termopane Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Orfeus Termopane - Magazin Termopane Sfantu Gheorghe. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Orfeus Termopane
Tamplarie PVC si AL, montaj-reglaje termopane, rulouri exterioare, usi de interior/exterior
0744.341.545

  termopane sf gheorgheCompania Audio Orfeus S.R.L. efectueaza montaj tamplarie PVC si alumniu, usi, ferestre, balcoane. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

  Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Audio Orfeus S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

  Ferestrele si usile noastre din tamplarie PVC cu geam termopan sunt fabricate intr-o calitate ireprosabila, livrate si montate “ca la carte”, la un termen scurt. Toate produsele noastre beneficiaza de garantie conform certificatelor de garantie emise la motaj.
  Paleta noastra de produse este larga: ferestre si usi de calitate, porti de garaj cu actionare automatizata sau manuala, toata gama de produse de tehnica de umbrire.

  Geam termopan cu doua sau trei foi de sticla (tripan), stricla LOW-E sau DUAL PROTECT. Pentru fiecare geam, spatiul dintre sticle este umplut cu argon.
Furnizam geam termopan de grosime intre 14 mm si 52 mm cu 2 sau trei foi de sticla, constructorilor, tamplarilor, micilor producatori de tamplarie PVC.

Un mare avantaj al usilor de intrare din profile PVC este nevoia minima de intretinere. Cu putina fantezie putem executa usi cu aspect si caracteristici care sa corespunda exigentelor clientului, in functie de tocul si pragul ales, feroneria (si, eventual sticla) montata si constructia cercevelei.

  Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit.
  Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

termopane sf gheorghe

magyar Magyar

Az Audio Orfeus cég PVC és alumínium ajtók és ablakok, teraszok, garázs kapuk, árnyékolás technikai eszközök (szallag függöny, redőnyök) forgalmazásával és felszerelésével foglalkozik. 

Cégünk termékei és szolgáltatásai ellenőrzött, megbízható gyártóktól, minőségi alapanyagokból készülnek. 

Csapatunk jól felkészült, hozzáértő tagokból áll, a megfelelő szerelés és a kihívások megoldása érdekében. 
Fontos számunkra klienseink elégedettsége!

További információkért keresse fel üzletünket vagy hívjon bátran!

Produse si Servicii

Tamplarie PVCtermopane sf gheorghe
- Usi de intrare
- Institutii
- Case
- Inchideri de balcoane
- Forme neregulate
- Cabine dus
- Compartimentari spatii
- Plase contra insectelor

Tamplarie aluminiu
- Usi
- Gradina de iarna

Tehnica de umbrire
De Interior
- Jaluzele verticale
- Jaluzele orizontale aluminiu
- Jaluzele orizontale lemn
- Rolo
De Exterior
- Rulouri cu lamele aluminiu
- Rulouri cu lamele PVC
- Parasolare cu brat
- Storuri

Usi de garaj
- Tip rulou
- Basculante
- Sectionale

Galerie foto