Magazin Termopane Reghin

Termopane Ferestre Usi Reghin

Magazin Termopane Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Ferestre Usi Reghin - Magazin Termopane Reghin. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Societatea comercială PROTELCON S.R.L. din Reghin, este o societate cu răspundere limitată, cu personalitate juridică, şi îşi desfăsoară activitatea în conformitate cu legile române.

Obiectele de activitate ale societaţii:
- executie ferestre si usi din profile pvc ,,TROCAL,,
- executie ferestre si usi din profile de aluminiu tip ,,ALUMIL,, cu si fara bariera termicã.

Structura SC PROTELCON SRL

a) Compartimente funcţionale pentru îndeplinirea funcţiilor principale de:
-marketing-contractare
-aprovizionare
-producţie de construcţii-montaj
-mecanizare
-personal
-controlul calităţii
-asigurarea calităţii
-financiar
-contabilitate

b) Comisii şi consilii pentru reglementarea şi analiza unor activităţi:
-controlul calitaţii
-comisia de analiză a neconformităţilor
-comisia de recepţie calitativă şi cantitativă a materialelor

c) Atelier de debitare-prelucrare-asamblare-profilePVC si aluminiu

d) Depozite de materiale, scule, utilaje

Dotări cu scule şi utilaje mecanice
Societatea are in dotare utilaje pentru:
- linia de prelucrat profile de aluminiu-marca tip CIEMME ITALIA
- linia de prelucrat profile de PVC-marca tip ROTOX GERMANIA.
- utilaje de mina tip MAKITA si BOSCH profesionale
În vederea ridicării în continuare a nivelului de calitate a serviciilor, societatea dispune de tehnică de calcul şi personal de specialitate pentru deservire.

Asigurarea personalului
Strategia în selecţionarea personalului din subordinea societaţii au fost studiile şi experienţa profesională. Ridicarea nivelului profesional se face prin instruirea periodica a personalului.

Calitate
Firma executa lucrari de calitate, este recunoscuta si certificata conform standardului european SR EN ISO 9001/2001 de S.C. ROCERT BUCURESTI

Recunoasterea tehnologiilor
Firma este agrementata tehnic de catre Comisia Nationala De Agrement Tehnic In Constructii Bucuresti pentru producerea de:
- usi si ferestre din profile de aluminiu tip ,,ALUMIL,, cu intreruperea puntii termice, agrement tehnic AT 007-02/233-2004.
- usi si ferestre din profile PVC TROCAL, agrement tehnic AT 007-02/234-2004.

Planuri de viitor
Piata româneasca de sisteme de termoizolatii a capatat volum, compania noastra facand în prezent eforturi pentru a aduce numai sisteme de calitate, tehnologie de ultima ora si toate acestea într-o tendinta generala de ieftinire a ofertei. Desi sezonul s-a dezghetat oarecum mai greu la începutul lui 2004, vânzarile au fost usor mai mari fata de anul 2003. Tendinta de crestere este estimata sa se pastreze si pentru acest an. Vânzarile au crescut an de an, în principal ca urmare a scaderii semnificative a preturilor. Deducerea din impozit a cheltuielilor rezultate din sporirea confortului termic, a determinat o crestere a cererii de ferestre termoizolante in anul 2004. Cifra de afaceri pe anul 2004 a firmei a fost de cca. 190.000 euro. Noi speram în cresterea volumului de productie fata de cel de anul trecut cu o marire aproape identica si a cifrei de afaceri.
Compania realizeaza ferestre si usi cu profile din PVC Trocal Germania, tricamerale si pentacamerale si cu profile din aluminiu Alumil Grecia, cu si fara bariera termica. Deoarece se executa la comanda, tâmplaria tip Trocal sau Alumil variaza foarte mult, functie de dorintele beneficiarului.
Profilele folosite de firma sunt produse de caltate superiora. Astfel sistemul de profile din aluminiu M 9650 Alutherm Light este sistemul cu rupere de punte termica cel mai economic, avand o adancime a tocului de numai 50 mm el fiind testat si certificat ca fiind din grupa termica 2.2. Prin folosirea pofilelelor Trocal pentacamerale care prin constructia lor au o adâncime de 70 mm, s-a urmarit imbunatatirea performantelor de izolatie termica si fonica fata de profilul tricameral. Toate acestea combinate cu un geam termoizolant de calitate superioara duce la imbunatatirea confortului termic si fonic.
În portofoliul de clienti ai firmei noastre, ponderea cea mai mare o au aceia care îsi amenajeaza locuintele si mai apoi sunt cei ce doteaza spatii de birouri si industriale. Rentabilitatea ferestrelor termoizolante este determinata de calitatea acestora. Izolatia termica este o tema de larg interes a timpurilor noastre.
Din punctul de vedere al concurentei, piata de producatori de tamplarie este foarte variata. Cel mai deranjant si neplacut aspect este cel creat de piata neagra. Exista si concurenta de calitate si fair-play, din pacate în minoritate care nu reuseste înca sa impuna niste reguli de joc, general acceptate. Daca ne referim la gradul de automatizare a fluxului de productie a tâmplariei, la noi în tara cat si in firma noastra cu siguranta ca s-au înregistrat schimbari semnificative în tehnologia de fabricatie a geamurilor termoizolante.

Produse si Servicii

Usi, ferestre, pereti despartitori, pereti cortina din aluminiu si PVC într-o gama larga de culori
accesorii: plasa de insecte, pervaz, ornamente, etc.
Consultanta si proiectare în domeniul tamplariei.

Galerie foto