Magazin Termopane Dorohoi

Termoproduct GAM S.R.L.

Magazin Termopane Dorohoi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termoproduct GAM S.R.L. - Magazin Termopane Dorohoi. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Firma noastra va propune un parteneriat in urma caruia ambele parti au de castigat: noi ca furnizori ne valorificam produsul si serviciile in conditii de eficienta, iar dumneavoastra, ca investitori, beneficiati de lucrari de calitate pe principiul JUST IN TIME. In cativa ani de experienta am invatat sa intelegem nevoile clientilor nostri, pentru a putea oferi cele mai bune servicii.

Stim ca fiecare dintre clientii nostri este diferit si, prin urmare, dorintele si nevoile sale difera de cele ale celorlalti. Sustinem si apreciem aceasta diversitate si dorim sa crestem si sa devenim din ce in ce mai buni, pentru a rasplati increderea si fidelitatea oamenilor care ne-au ales pentru derularea proiectelor lor.

Termoproduct GAM este o echipa unita de dorinta de a-si mentine pozitia de top in cadrul companiilor care activeaza in domeniul tamplariei de aluminiu si pvc. Personalul nostru este implicat constant in procese de dezvoltare profesionala, pentru a asigura cunoasterea celor mai noi elemente si procedee din domeniu. Compania noastra lucreaza cu parteneri ca Gealan si Balkan Ro pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune materiale. 

In cadrul Termoproduct GAM se implementeaza un sistem de management al calitatii conform standardelor ISO 9001.

Galerie foto