Producator termopane Brasov comercializare de ferestre si usi PVC Termopan

Mar&Pet

Producator termopane Brasov comercializare de ferestre si usi PVC Termopan reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Mar&Pet - Producator termopane Brasov. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Fabrica de termopane proprie echipata cu cele mai noi linii de productie automatizate pentru tamplarie PVC se intinde pe o suprafata de 16000 mp,  din care 8000 mp sunt ocupati de 3 hale de productie si cladire birouri.
Producem 700-800 de ferestre PVC in fiecare zi!

Fabrica a fost infiintata in anul 2004, cand s-a inceput productia de termopane cu un minimum de utilaje marca ELUMATEC Germania: fierastrau debitare profile, masina debitat armatura, masina de infiletat suruburi armatura, masina pentru drenaje, poantograf,  2 masini de sudat la doua capete, masina de debavurat manuala, masina de frezat traverse si masina de debitat baghete. 

Personalul angajat era de aproximativ 40 oameni, organizati in 3 schimburi. Productia era de aproximativ 60-70 ferestre / schimb, ponderea operatiunilor executate manual fiind de aproximativ 80%.

In prezent activitatea se desfasoara pe o suprafata de peste 16000 mp, in trei hale de productie + depozit profile + magazie feronerie (aproximativ 600 mp) + sediu administrativ (cladire cu 2 etaje).

Galerie foto