Magazin Termopane Brasov

Gunter Design

Magazin Termopane Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Gunter Design - Magazin Termopane Brasov. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Societatea comerciala GUNTER DESIGN SRL cu sediul in Jud BRASOV este echipa care sta la dispozitia dumneavoastra cu un colectiv tanar si dinamic si cu o experienta de peste 9 ani in domeniu. Suntem o firma cu experienta importanta in productia si comercializarea de TERMOPANE, RULOURI EXTERIOARE, USI DE GARAJ, automatizari pentru porti, plase de insecte, plase de insecte tip rulou, jaluzele verticale, jaluzele orizontale. Pentru a va oferi produse de cea mai buna calitate, folosim numai materiale si echipamente performante.

Oferta de produse este îmbunătăţită şi extinsă cu servicii de montaj, consultanţă tehnică şi service specializat. Preocuparea noastra principala este de a oferi solutii complete si moderne pentru realizarea confortului necesar, atat in constructiile civile, cat si in cele industriale, prin asigurarea atat a consultantei de specialitate cat si a disponibilitatii imediate a produselor in depozitul nostru din Brasov Produsele pe care le putem furniza in conditii de calitate si pret foarte bune si cu un termen de livrare scurt sunt:TERMOPANE - RULOURI pentru ferestre - USI de garaj sectionale si tip rulou - Usi sectionale industriale - Usi antifoc si jaluzele industriale - Automatizari pentru porti - Plase impotriva insectelor - Jaluzele verticale si orizontale - Marchize si copertine la comanda.

Rulourile exterioare reprezintă cea mai bună soluție de a avea umbră și răcoare în zilele toride de vară. Folosirea rulourilor pentru ferestre suplinește în cele mai multe cazuri un aparat de aer condiționat, iar în plus se obține o izolare fonică superioară. Conform studiilor, folosirea corectă a unui rulou pentru ferestre poate reduce consumul de energie termică cu 10% în perioada iernii. Estetic vorbind, storurile reprezintă o alternativă superioară grilajelor, iar din punct de vedere al intimității ele protejează de privirile indiscrete, mai ales când ferestrele sunt orientate către stradă sau spre o locuință vecină.

Rulourile pentru ferestre UNIBOX oferă posibilitatea instalării casetelor covoarelor de lamele deasupra tâmplăriei. Casetele rulourilor pot fi finisate și aduse la aceeași culoare atât cu pereții interiori, cât și cu cei exteriori. Rulourile pentru ferestre UNIBOX PLUS permit desfacerea părții de jos a casetei pentru o întreținere ușoară și fără deteriorarea finisajelor.

Galerie foto