Magazin Termopane Brasov

MOBINVEST S.R.L.

Magazin Termopane Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MOBINVEST S.R.L. - Magazin Termopane Brasov. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


MOBINVEST S.R.L.
Tamplarie PVC si AL , montaj, reglaje termopane, rulouri exterioare, usi de interior/exterior
0268.532.525 / 0722.507.872

Firma noastra va ofera o gama complexa de produse, respectiv: ferestre, usi interioare si de acces, inchideri de balcoane si terase, termopane; accesorii pentru tamplarie, respectiv: jaluzele verticale, rulouri exterioare, plase impotriva insectelor, glafuri interioare si exterioare (pervaze). Toate produsele noastre fiind manufacturate dupa specificatiile exacte ale clientilor si montate de muncitori specializati in tamplarie / termopane.

termopane brasov

MOBINVEST lucreaza cu profile PVC de cea mai buna calitate de la marci precum TROCAL, KOMMERLING, VEKA, REHAU, SALAMANDER-BRUGMANN, DECEUNINCK, albe si colorate. Pachetul termopan are grosimi de 24, 38 si 44 mm, profilele pot avea intre 3 si 7 camere de izolare, iar feroneria folosita este de cea mai buna calitate (ROTO - NT, Maco, GU).Sticlele termopan sunt cu 2 si 3 foi in diferite combinatii - lowe, float, ornamentale, mate, cu control solar, cu sau fara argon.

termopane brasov, sisteme umbrire brasov

Rulourile exterioare reprezinta cea mai buna solutie de a avea umbra si racoare in zilele toride de vara. Folosirea rulourilor pentru ferestre suplineste in cele mai multe cazuri un aparat de aer conditionat, iar in plus se obtine o izolare fonica superioara. Conform studiilor, folosirea corecta a unui rulou pentru ferestre poate reduce consumul de energie termica cu 10% in perioada iernii. Estetic vorbind, storurile reprezinta o alternativa superioara grilajelor, iar din punct de vedere al intimitatii ele protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate catre strada sau spre o locuinta vecina.

Program
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00

Produse si Servicii

- Tamplarie PVC, profile cu 3-7 camere, albe si colorate, marci renumite Trocal, Rehau, Deceuninck (albe sau colorate)
- Feronerie ROTO - NT, Maco, GU
- Sticle termopan cu 2 si 3 foi in diferite combinatii - lowe, float, ornamentale, mate, cu control solar, cu sau fara argon
- Rulouri din aluminiu albe si colorate, simple, cu plase de insecte incorporate si cu motor
- Jaluzele orizontale
- Jaluzele verticale
- Rolete textile echipate cu materiale semiopace, opace, day and night (zebra)
- Pervazuri interioare din PVC
- Pervazuri exterioare si streasina din aluminiu si PVC
- Plase de insecte cu balamale si tip rulou

Servicii:

  • - Montaj si executie termopane
  • - Remedieri, reglaje termopane
  • - Masuratori, calcule
  • - Modificari de ferestre (din ferestre fixe in mobile)
  • - Intretinere tamplarie
  • - Garantie pentru lucrarile executate
  • - Transport

Galerie foto