Usi QFort

Usa este elementul constructiv cel mai important pentru siguranta caminului tau si pentru confortul intimitatii in spatiul personal.

Noi ne-am gandit la acest lucru atunci cand am proiectat si produs usile QFORT incorporand in ele elemente cu un grad ridicat de rezistenta si siguranta, astfel incat fiecare detaliu sa se traduca intr-un beneficiu consistent si durabil. Inginerii de la QFORT au proiectat sisteme de usi din PVC pentru intrare, usi culisant-batante, usi culisante cu ridicare si usi de interior.

Usile QFort cu lambriuri

Designul clasic ofera usii o nota distinctiva, personala. Usile cu lambriuri QFort sunt disponibile in urmatoarele modele, in culorile standard.

usi_qfort_400

Usile culisante QFort eficientizarea spatiului, usurinta in manevrabilitate si fiabilitate ridicata

Usile culisante QFort confera un spatiu mai amplu incaperilor deoarece prin sistemul de culisare usa se deschide in plan paralel, astfel realizandu-se o economie importanta de spatiu. In acelasi timp sistemul de culisare este unul silentios si usor de manevrat.
Usile culisante QFort se adapteaza perfect la cerintele individuale oferind o gama variata de dimensiuni si tipuri de deschidere, capabile sa satisfaca si gusturile celor mai exigenti clienti.

usiculisanteqfort_400