Usi de interior din lemn - Porta Doors

usi_de_interior_din_lemn_porta_doorsIn momentul in care dorim sa renovam sau sa construim o casa usile si ferestrele le privim de cele mai multe ori ca pe un tot unitar. Usile si ferestrele reflecta, ca orice alt element de design, stilul si caracterul unic al casei dumneavoastra de aceea Far Est s-a gandit sa va inlesneasca posibilitatea achizitionarii acestora dintr-un singur loc.
Daca cineva ar fi tentat sa scrie o istorie a usilor, luand in considerare multitudinea de descrieri, modele, stiluri caracteristice usilor din perioade si locuri diferite, ar rezulta o istorie fascinanta, in care evenimente social-politice, de multe ori cu un rol major in conturarea destinului lumii sau intaliri cu caracter personal au avut loc dupa usi, in spatele usilor sau undeva intre usi. Usile insotesc intotdeauna activitatea zilnica a oamenilor : la locul de munca, in timpul orelor de odihna, in momentele de bucurie, in conversatii, in dezvoltarea relatiilor interpersonale.
Far Est a selectat pentru dumneavoastra produsele cele mai reprezentative astfel incat sa poata acoperi cerintele specifice ale fiecarui client.

Gama de usi de interior Far Est cuprinde :

Usi de interior cu finisaj sintetic – la cest tip de usi rama canatului este executat din lemn incleiat sau MDF. Miezul canatului poate fi fagure de stabilizare, placa din PAL, sau PAL plin ranforsat cu elemente din placaj. Finisajele canatului pot fi realizate in mai multe variante : vopsea ecologica sau diferite tipuri de folii sintetice. Tocurile usilor sunt executate din MDF pot avea diverse forme, marimi si nuante de asemenea pot fi reglabile avand posibilitatea sa se muleze pe diferite grosimi de zid. Usile vin echipate cu diferite tipuri de accesorii incluse in pretul canatului (broasca, balamale, geam standard, pregatiri petru scurtare, manere pentru usile glisante) sau optionale (diferite tipuri de sticla, dimensiuni atipice, grile de ventilatie, balamale speciale, silduri, etc). Usile pot fi executate cu sau fara falt.

Usi de interior cu furnir natural – usile finisate cu furnir natural se adreseaza celora care iubesc frumusetea naturala ca valoare estetica fundamentala, obisnuim sa spunem ca lemnul inca "traieste" si "respira" adaptandu-se la imprejurimi. La usile cu furnir natural rama canatului este realizata din lemn de rasinoase incleiat. Miezul canatului poate fi din placa PAL perforat consolidata in interior cu element de rama din placaj sau poate fi din lemn stratificat. Finisajele canatului pot fi din furnir natural de tip modern care garanteaza pastrarea uniformitatii la nivelul nervurilor si al culorilor sau lacuri ecologice, durizate in tehnologia UV.Tocurile usilo pot avea diverse forme, marimi si nuante de asemenea pot fi reglabile avand posibilitatea sa se muleze pe diferite grosimi de zid. Usile vin echipate cu diferite tipuri de accesorii incluse in pretul canatului (broasca, balamale, geam standard, pregatiri petru scurtare, manere pentru usile glisante) sau optionale (diferite tipuri de sticla, dimensiuni atipice, grile de ventilatie, balamale speciale, silduri, etc). Usile pot fi executate cu sau fara falt.

Sisteme de glisare speciale pentru usile de interior - in gama nostra de produse se regasesc si sistem de usi glisante si pliabile. Utilizand aceste produse moderne designerii integreaza in conceptele lor solutii atipice, specifice functiei si destinatiei incaperii, pastrand astfel unitatea conceptuala in ceea ce priveste utilizarea materialelor de design interior. In locurile in care utilizarea unei usi cu deschidere clasica nu este posibila datorita spatiului redus sau conceptului arhitectural, sunt valabile variantele de sisteme de glisare si canaturi pliabile.