Trecerea la ferestrele din PVC

pvc3_400_01Ferestrele reprezinta o necesitate in orice casa pentru a oferi lumina, panorama si ventilatie. Daca esti nevoit sau doar vrei sa-ti schimbi ferestrele existente, o solutie foarte buna sunt geamurile din PVC. Pe langa faptul ca sunt foarte efciente din punct de vedere energetic, au si un aspect placut si se potrivesc in orice casa.

Ce sunt geamurile PVC?

Geamurile PVC (policlorura de vinil) sunt facute din PVC neplastificat. Asta inseamna ca rama este alcatuita dintr-o forma rigida de PVC care este foarte rezistent si va dura o perioada indelungata de timp cu o intretinere minima. Ferestrele din PVC sun disponibile in majoritatea tipurilor formelor de geamuri standard.

Beneficiile ferestrelor din PVC

Ferestrele din PVC reprezinta o alegere foarte buna pentru orice casa pentru ca au o multitudine de beneficii. Aceste beneficii includ:

  • Intretinere minima – nu necesita vopsire si au nevoie doar de cate o curatare periodica.
  • Nu vor rugini, nu se vor deforma si nici nu vor coroda.
  • Designul lor este foarte flexibil.
  • Reprezinta o alternativa mult mai eco-friendly decat alte ferestre.
  • Sunt disponibile in diferite culori si finisaje.
  • Pot fi facute pe comanda in functie de dimensiunile dorite.
  • Sunt diponibile in varianta cu geam simplu sau dublu.
  • Sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decat alte ferestre, mai ales daca sunt montate cu geam termopan.
  • Pot rezista la orice conditii meteorologice foarte bine, inclusiv caldura extrema si conditii de coasta.

Trecerea de la ferestrele existente la cele din PVC

Inlocuirea ferestrelor pe care le ai deja cu cele din PVC este mult mai usoara decat ai crede. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa masori deschiderea in care vei potrivi noua freastra din PVC. Poti face lucrul acesta si singur, insa cel mai bine ar fi sa apelezi la un profesionist, astfel incat sa fii sigur ca fereastra se va incadra perfect. Pentru ca ferestrele din PVC sunt, în general, realizate la cerere, acestea se pot potrivi in orice deschidere existenta, chiar si in cele care sunt stangaci sau au o forma neobisnuita. Ferestrele vor fi realizate de catre producator si vor fi livrate gata de instalare. Meseriasul va instala ferestrele si restul accesoriilor, se va asigura ca sunt etansate bine si ca se deschis si inchid corect.