SGG PLANILUX - Sticla float clara

Descriere

SGG Planilux este un geam clar transparent fabricat de SAINT-GOBAIN GLASS prin procedeul “float”. Sticla obtinuta are suprafete perfect plane si paralele. 

Utilizari

Disponibil intr-o gama larga de grosimi, SGG PLANILUX corespunde unor utilizari multiple: geamuri exterioare si interioare pentru cladiri, de la fatade clasice si structural pana la mobilier urban si de interior.

Performante

In cazul unui vitraj izolant, va rugam sa consultati “Memento tehnic”. Important: Puteti configure chiar dumneavoastra un vitraj si aflati performantele spectro-fotometrice ale acestuia cu ajutorul programului Calume.

Prelucrare

SGG PLANILUX este sticla de baza utilizata pentru fabricarea celor mai multe dintre celelalte produse transformate: sticla reflexiva, oglinzi, vitraj izolant, sticla stratificata, calita, serigrafiata, ornament, sablata, emailata, fasonata etc. SGG PLANILUX este disponibila intr-o gama de grosimi cuprinsa intre 2 si 19 mm.

sgg_planilux__sticla_float_clara_400

Performantele vitrajelor

 sgg_planilux__sticla_float_clara.jpg1_400

(1) Valorile indicilor de atenuare acustica sunt valori masurate in laboratorul acustic SAINT-GOBAIN GLASS, conform standardului EN ISO 140, pentru vitrajele cu spatiu intercalar umplut cu aer. Aceste valori pot varia in functie de laborator.

(2) ND: indisponibil

 

Norme si reglementari

Sticla float clara ® SGG PLANILUX este conforma cu standardul EN 572-1 si are marcajul CE.