Profilul Gealan

S3000 - sistemul de PROFILE GEALAN cu 3 si 5 camere interioare

2_11Sistemul de profile GEALAN cu 3 camere interioare, doua garnituri si o adancime de constructie de 62 mm, se evidentiaza atat prin usurinta cu care se prelucreaza profilele din PVC in procesul de executie al ferestrelor si usilor dar si prin aspectul exterior placut dat de armonia proportiilor dintre toc si cercevea si contururile exterioare rotunjite.

Sistemul de PROFILE GEALAN S 3000 ofera optiuni de forma, dimensiune, modalitate de deschidere si culoare. Acesta este adecvat dotarii cu ferestre si usi atat a cladirilor moderne, cladirilor in stil rustic dar si cladirilor vechi la care se impune pastrarea stilui arhitectural. 

Cele doua planuri de etansare realizate cu garnituri continue, care nu ies in evidenta, asigura o protectie optima impotriva ploii torentiale si a curentului de aer. 

Cele doua planuri de etansare realizate cu garnituri continue, care nu ies in evidenta, asigura o protectie optima impotriva ploii torentiale si a curentului de aer.

Faltul tocului este neted si fara canturi ceea ce permite o curatare usoara. 
Se folosesc mecanisme de inchidere cu actionare pe tot conturul ferestrei. Acestea sunt prevazute cu dispozitive de siguranta pentru a fi evitate manevrarile incorecte, asigurandu-se in acelasi timp o exploatare usoara si o securitate totala a ferestrei. Alaturi de geamurile izolatoare standard se pot folosi in cazul unor cereri speciale de izolatie termica, fonica si antiefractie, geamuri speciale cu grosimi de pana la 48 mm. 

Profilul GEALAN de 5 camere round este o noutate in oferta companiei, dar s-a dovedit a fi profilul cu cel mai larg ecou in randul consumatorilor, datorita atat unei izolatii superioare 1.1W/mpK si designului total deosebit, cat si gratie unui pret foarteaccesibil. Un plus al acestui profil este si faptul ca desi face parte din seria s3000 - latimea cercevelei 3096 este de 74mm - la fel ca si in cazul profilelor s8000.

S8000 IQ –cu 6 camere de izolare Un plus la izolatia termica si fonica

1De curand GEALAN a lansat pe piata noul sistem de profile cu 6 camere IQ+ si 7 camere interioare S 8000 unice in europa ca si proprietati de izolare. 
Este un sistem complet care permite realizarea tamplariei care sa corespunda intru totul atat cerintelor de estetica dar si de izolatie termica in conditiile in care se vorbeste tot mai mult despre necesitatea adoptarii unor programe nationale de reabilitare termica a cladirilor in conformitate cu normele internationale referitoare la eficienta energetica si la protectia mediului inconjurator. 
Prin constructia acestuia cu sistem dublu de garnituri si cu o adancime de 74 mm si 84mm, s-a urmarit obtinerea unui profil usor de prelucrat in procesul de productie a ferestrelor si imbunatatirea performantelor de izolatie termica si fonica fata de profilul pentacameral. 

Argumente convingatoare:

  • Adancimea de constructie de 84 mm aduc un plus la izolatia termica si fonica
  • Compatibilitate cu sistemul S 3000 Sistem complet care permite realizarea tuturor formelor si tipurilor de ferestre
  • Faltul cercevelei este inclinat in partea din fata favorizand evacuarea rapida a apei, iar bordura rotunda aduce un plus de eleganta si protejeaza garnitura
  • Stabilitate marita datorita armaturilor de dimensiuni mari si cu o grosime de 1,5 - 3,0 mm.
  • Permite montarea sistemului de ventilatie automat GECCO 3 pentru o aerisire eficienta a incaperii
  • Profilele colorate marcheaza esential optica fatadelor si a cladirilor.
  • De aceea sistemul S 8000 IQ exista standard in 12 culori si 8 variante de decor lemn