Porta doors preturi

Porta doors preturiToti cautam Porta Doors preturi pe internet cu speranta ca vom prinde reduceri si oferte insa putini din noi stim istoria acestor usi. De aceea in acest articol  va prezentam o parte din istoria companiei.

Jacek Sarnowski, fondatorul companiei PORTA, a venit dintr-o familie de traditii mestesugaresti. Tatal sau l-a invatat, ca daca vrea sa obtina ceva, trebuie sa lucreze pentru asta. Cand, in calitate de copil, a vazut un pistol de argint - o jucarie Colt -  spatele expozitiei de sticla, a vrut sa il aiba. Desi jucaria era scumpa, a reusit sa stranga banii, dar dupa cumpararea bijuteriei sale visate, farmecul visului a disparut. Principalul lucru nu era de fapt aceasta posesie, ci urmarirea scopului. Si aceasta trasatura intr-adevar, combinata cu o pasiune de a crea, cu nevoia continua de schimbare si dezvoltare, i-a permis ulterior sa creeze o companie, care astazi este un lider in productia de usi de pe piata poloneza.

Porta doors preturi, oferte si promotii

Astazi compania PORTA are 5 fabrici de usi, alese lunar de catre proprietarii a 20 000 de case si apartamente poloneze. Angajeaza 1.600 de persoane, fara de care succesul companiei nu ar fi posibil. Compania se dezvolta datorita ideilor inovatoare, inspiratiei si schimbarilor. Inca mai cauta solutii noi pentru usi, care sunt inima fiecarei case de vis. Firma investeste in echipa, dar si in generatia de tineri designeri polonezi. In concursul Porta BY ME pot sa-si demonstreze creativitatea si aspectul proaspat. Jacek Sarnowski a visat o profesie de arhitect, a fost intotdeauna fascinat de creatie. El nu a devenit arhitect, dar a reusit sa construiasca o companie care sa aiba o baza stabila si perspective pentru dezvoltarea ulterioara in viitor.

2011

De la infiintarea companiei, se concenteaza asupra urmatoarelor tendinte globale, dar si asupra dialogului cu consumatorii si partenerii polonezi. Prin urmare, in 2011 au creat blogporta.pl - o platforma pentru toti cei care cauta mai multe informatii despre usi, cautand idei de inspiratie si sfaturi specifice care explica in mod clar problemele tehnice. Pentru profesionisti a fost creat un portal dobrymonta┼╝ysta.pl, care nu este doar o baza solida de cunostinte despre toate produsele noastre, ci si un spatiu de schimb de opinii.

2009

Tehnologia de productie moderna si automatizata a fost intotdeauna importanta pentru ei. Datorita acestui fapt se diferentiaza nu doar un sortiment larg, ci si capacitatea de a implementa chiar si cele mai personalizate comenzi. In noiembrie 2009, a fost infiintat un nou departament de portiere PORTA KMI Fornir din Suwalki si s-a dezvoltat potentialul.

2003

Corectitudinea fata de oamenii care vin impreuna pentru a forma succesul companiei este un pilon de dezvoltare stabila. In iulie 2003, in orasul Arad, Romania, a fost infiintata Porta KMI Romania srl, care, doi ani mai tarziu, a deschis oficial prima fabrica.

 

2001

Produsele companiei au inceput sa castige credinta pe piata. Tehnologia de productie a fost modernizata continuu, iar bugetul a fost intens investit in instalatii si echipamente noi. Doar la un an dupa deschiderea primei sucursale din Elk City, a fost infiintata a doua fabrica Porta KMI Metal, care produce rame de metal. In aprilie 2001, o noua companie Porta KMI Fornir din Suwalki, care produce lemn, a intrat in grupul PORTA.