Magazin de termopane

Magazin de Termopane In cadrul unei case cele mai mari pierderi de caldura se inregistreza in cadrul ferestrelor deoarece de multe ori sunt neadecvate tipului de locuinta sau zonei geografice respective, de aceea alegerea unor ferestre potrivite pot asigura si imbunatatii comfortul unei locuinte atat pe timpul verii cat si pe cel al iernii. Alegeti mereu un magazin de termopane care prezinta si garantii.

  Nu demult se credea ca o fereastra nu trebuie sa fie mai mult decat o rama si o foaie de geam. Cu timpul oameni au inceput sa acorde atentie si acestei probleme si au ajuns la concluzia ca prin inbunatatirea tehnologiei de fabricatie a ferestrelor se pot reduce costurile incalzirii locuintei atribuind acestei ferestre proprietati termoizolatoare prin crearea unor compartimente in interiorul ferestrei care actioneaza ca o perna de aer creand astfel o bariera termica intre interior si exterior.

  In magazinele de termopane veti putea gasi pe langa produsele in sine si persoane vizate care va vor ajuta in alegerea celor mai bune solutii pentru casa dumneavoastra in vederea alegerii tehnologiei termopan care sa satisfaca nevoile clientului atat din punct de vedere al eficientei cat si al costului.

  Ferestrele de tip termopan sunt compuse din 2 componente: geamul termoizolant si rama. La fel ca si geamul care poate fi cu mai multe foi de geam, tratate sau nu si rama este de mai multe tipuri. Rama cea mai utiliata si apreciata de catre romani este cea tip PVC datorita rezistetei termice si durabilitatii sale - un avantaj specific al acestui tip de rama este faptul ca poate fi prelucrat in aproape orice fel de forma si dimensiune, dar si al costului. De asemenea, se pot aplica pe rame folii special colorate care pot oferii geamului termopan un design special locuintei. Pentru cei care isi doresc un sistem termopan mai deosebit pot opta pentru rama din aluminiu sau lemn. Toate cele trei tipuri de rame au in interiorul acestora o zona de rupere a puntii termice ce nu permite transferul termic dintre interior si exterior. Atat rama tip PVC cat si cea din aluminiu prezinta la interior o serie de camera izolatoare care ajuta la reducerea transferului termic .

Avantajele unui sistem termopan:

  • Izolare fonica. Fereastra termopan creaza o bariera fonica intre casa si mediul inconjurator, protejand interiorul de zgomotele exterioare. Pentru sporirea acestui efect este recomandat sa luati legatura cu expertii din cadrul unor magazine de termopane pentru a va putea recomanda un sitem termopan pe masura.
  • Siguranta sporita. Geamurile termopan sunt cu mult mai rezistente decat cele clasice.
  • Reduce aproape de 0 riscul de condens. Datorita tehnologiei de fabricatie a geamurilor termopan
  • Incaperile umplute cu gaz din cadrul geamului creaza o bariera suplimentara in crearea de condens sau igrasie pe geam sau in jurul acestuia.
  • Reduc disconfortul cauzat de razele soarelui. Prin tratari speciale ale foii de geam se pot reduce cantitatea de raze utraviolete ce patrund in incapere, pentru mai multe detalii vorbiti cu un specialist in cadrul unor magazine de termopane sau direct la producator.

Dezavantaje :

  • Costuri mai mari de achizitie si montaj, comparative cu ferestrele clasice – dar asa cum am mai spus aceste costuri se amortizeaza in timp prin reducerea costului de incalzire si prin gradul de confort interior.

Atentie ! Montate necorespunzator, aceste ferestre pot determina aparitia condensului pe pereti interior, de aceea este recomandat sa alegeti intotdeauna un specialist din magazinele de termopane pentru a preveni aceste inconveniente.