Jaluzele si rolete Far Est

jaluzele_si_rolete_far_est_400In arhitectura moderna jaluzelele capata un rol din ce in ce mai important, rolul lor fiind de a oferi un design armonios si de a oferi protectie de lumina si caldura interioarelor.
Firma Far Est ofera o gama variata de jaluzele:

Jaluzele orizontale - cunoscute si sub numele de jaluzele venetiene, sunt realizate din materiale rezistente lamelele fiind executate din aluminiu cu latimi de 16 sau 25 mm. Ele oferă multiple posibilităti de manevrare si de instalare. Sistemul manual de manevrare constă în folosirea unei baghete si a unui cordon sau a unui sistem de tip monocomandă cu un singur cordon. Jaluzelele orizontale sunt disponibile intr-o gama variata de culori si nuante oferind posibilitatea adaptarii la aproape orice tip de fereastra.

Jaluzelele verticale – beneficiul major al jaluzelelor vericale este acela ca poate distribui lumina solara in diferite directii si poate lumina sau poate intuneca starea de spirit dintr-o anumita camera, un efect secundar este acela ca poate ecrana vederea din exterior sau spre exterior. Jaluzelele verticale sunt realizate din material textil sintetic, lamelele avand latimi de 127 mm fiind disponibile intr-o gama variata de culori. Tipurile de deschideri disponibile fiind tip cortina, actionare opusa (snurul de actionare intr-o parte iar lamelele se trang in partea opusa snurului) sau deschidere normala (lamelele se strang in partea in care este prezent snurul de actionare).

Roletele textile - tehnicile cele mai avansate si ultimele tendinte in decoratiunile interioare recomanda roletele textile ca alternative ideale la clasicele perdele si jaluzele. Aspectul compact, spatiul redus pe care il ocupa din incapere, gama variata de culori si posibilitatea de asortare cu mobilierul fac din rolete un produs de top, preferat de o buna parte din clientii nostri deshisi la nou, inovatie si practicitate. Roletele textile sunt disponibile in 3 variante : fara caseta de protectie, cu caseta de protectie sau tip zebra.
Roleta fara caseta de protectie : se utilizeaza in special atunci cand spatiul disponibil este foarte mic si doriti ca axul sa nu fie acoperit de caseta. Este disponibila intr-o gama variata de materiale si culori. Poate avea un sitem de ghidaj realizat dintr-un material plastic.

Roleta cu caseta de protectie : avantaj major este ca atat caseta cat si ghidajele pot fi montate oriunde pe rama geamului, astfel incat spatiul de transfer al luminii sa ramana nemodificat .Sunt preferate datorita faptului ca atat caseta cat si ghidajele se monteaza pe tamplarie, prin aplicarea cu burete dublu adeziv. Este disponibila intr-o gama variata de materiale si culori

Roleta tip zebra : roletele tip zebra sunt alegerea ideala pentru protectie solara , intimitate si decor in interioarele moderne cu ferestre generoase. Roletele tip zebra controleaza confortabil lumina fara a fi necesara ridicarea roletei. Are un design ingenios : dungi orizontale transparente ce alterneaza cu dungi orizontale de tesatura deasa , colorata . In acest fel materialul dublat permite atat suprapunerea dungilor dese si a celor transparente cu patrunderea luminii in interior cat si intercalarea dungilor orizontale dese obtinandu-se astfel o roleta cu material dens pe toata suprafata , ceea ce asigura protectia solara si intimitatea necesara oricarui camin. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori.