Feronerii Siegenia-Aubi

Feronerie glisanto-batanta in plan paralel

PSK Plus – gandita pana la cel mai mic detaliu. Noua generatie a celei mai bune serii de produse PSK Plus ofera o multitudine de avantaje: asa a fost dezvoltata, pentru a fi compatibila cu diversele sisteme de profile utilizabile – si astfel costurile de logistica au fost reduse in mare masura. Interesante in special pentru cei care le prelucreaza sunt logistica optima, montajul simplificat si dimensiunile reduse. Beneficiarii sunt multumiti de nivelul redus al inaltimii pragului de trecerea spre afara, precum si de suprafete mai mari de sticla. Deja in versiunea sa de baza, feroneria PSK de la Siegenia-Aubi asigura siguranta si protective impotriva intrusilor: bolturile de blocare cu cap ciuperca integrate in toate cele patru colturi ofera o protective ridicata, deci un nivel de antiefractie ridicat. Prin utilizarea bolturilor de blocare cu cap ciuperca si a placutelor de Inchidere executate din oteluri speciale, calite, in ceea ce priveste nevoia individuala de securitate, aceasta poate fi extinsa la limita pretentiilor fiecarui beneficiar in parte. Pentru ferestre din PVC, lemn si aluminiu.

Feronerie glisanta cu ridicare

Tehnologia glisanta cu ridicare Siegenia-Aubi, bazandu-se pe cercetari si dezvoltari de peste un deceniu, a ajuns la un nivel de performanta atat de ridicat, incat cercevele de pana la 400 kg se manevreaza usor, comod si in siguranta. Feroneria glisanta cu ridicare se poate utiliza la usi si ferestre din lemn, PVC si aluminiu. Tehnologia HS-portal permite o deschidere de 12 metri la o dimensiune totala de 19 metri, acest lucru fi ind posibil atat in cazul productiei din lemn, PVC, cat si din aluminiu.

• Datorita Inaltimii pragului de numai 19 mm, conform standardului DIN 18025, este destinat folosirii cu usurinta de catre persoane cu handicap

• Produs in serie cu fagas de ventilatie-Spaltlüftung

• Se poate monta fara probleme pana la WK2

• In conformitate cu standardele impuse de DIN V ENV 1627–1630

Carucioarele preasamblate usureaza montajul, si minimizeaza posibilitatea montarii incorecte-gresite. Datorita existentei a numai 3 dimensiuni de cremon, face ca timpul de montaj sa fi e scurt. In cazul ferestrelor din lemn piesele functionale de imbinare a tocului in colturi, asigura o stabilitate sporita si un aspect vizual placut. Frezarea minima pentru locasul Inchizatorului, face ca profi lul cercevelei sa ramana stabil. Adaptabilitate In functie de grosimea profilulului cercevelei (la profi lele din lemn: 58,68,78 si 92). In cazul unor scheme de montaj, feroneria glisanta cu ridicare, se poate monta si cu actionare motorizata (MHS 400). Pentru ferestre din PVC, lemn si aluminiu.

FS portal - Feronerie pentru ferestre si usi armonice

Feroneriile FS-PORTAL glisanto-armonice asigura si celor mai largi deschideri o manevrabilitate usoara si silentioasa. Aceste feronerii se pot livra cu sina de rulare inferioara sau superioara. Pentru ferestre din PVC, lemn si aluminiu.

Latime cercevea: max. 900 mm

Inaltime cercevea: max. 2360 mm

Greutate cercevea: max. 80 kg

FS Portal cu prag ingropat (ascuns)

Cu noile praguri ingropate de la Siegenia-Aubi se pot realiza usi armonice fara obstacol. Varianta cu bariera termica, previne aparitia condensului. Etansarea cu perie, previne depunerea prafului, asigurand o functionare usoara a canatului activ. Pentru ferestre din PVC, lemn si aluminiu.

Latime cercevea: max. 900 mm

Inaltime cercevea: max. 2360 mm

Greutate cercevea: max. 80 kg