Feronerie Roto

Feronerie RotoIn acest articol va prezentam toate avantajele pe care le avem de la feronerie Roto.

Roto NT - valoare crescuta pentru toate formele si dimensiunile ferestrei.

In sistemul Roto NT, toate componentele hardware integrate sunt integrate printr-un sistem de inchidere centralizata. Sistemul ofera deja un nivel ridicat de securitate in versiunea de baza. Acest lucru poate fi operat foarte convenabil si permite integrarea simpla a componentelor mecanice si electronice, de exemplu pentru alarme antifurt, termostat si sisteme de control al ventilatiei. Elementul elegant de argint face Roto NT inconfundabil. In plus, Roto NT are avantaje convingatoare de instalare. Materialul Roto NT poate fi utilizat intr-o gama larga de dimensiuni si forme de ferestre.

Designul estetic si functionalitatea sunt principii importante care trebuie luate in considerare la dezvoltarea tehnologiei ferestrelor. Roto NT Designo stabileste noi standarde in acest domeniu, fara balamale vizibile din exterior si fara capace  care s-ar putea decolora. Fereastra poate fi deschisa pana la un unghi maxim de 100 °. Roto NT Designo ofera o latime de deschidere deosebit de generoasa si, prin urmare, o vedere neingradita pentru client.

Tehnologie fina: Toate componentele sunt complet integrate in cerceveaua ferestrei, facandu-le invizibile din exterior.

Atuuri feronerie Roto

Putere: Greutate perfecta  si siguranta inalta

Cu ajutorul hardware-ului standard Roto NT Designo sunt posibile greutati  de pana la 80 kg. Incepand cu luna mai 2007, puteti face ferestre cu o greutate de pana la 130 kg. Concept de securitate inovatoare. Roto NT Designo este echipat cu componente mici, cu articulatie compacta, avand o siguranta suplimentara pana la rezistenta la efractie de gradul 2 (WK2). Dispozitivul antiefractie este integrat ca standard in balamaua coltului.

Toate componentele Roto NT Designo sunt perfect potrivite cu sistemul modular Roto NT. Acest lucru reduce considerabil timpul si costurile de instalare.

In general, Roto NT Designo este mai usor de instalat: atat automat, cat si manual. Hardware-ul este pozitionat pur si simplu in colturi, evitand erorile de instalare.

Ca si in cazul Roto NT, Roto NT Designo poate fi instalat automat pe blaturile de fereastra.

Feroneria pentru usa se refera la oricare dintre elementele atasate unei usi sau unui sertar pentru a-si imbunatati functionalitatea sau aspectul.

Proiectarea feroneriei pentru usi este o problema pentru persoanele cu dizabilitati care ar putea avea dificultati in deschiderea sau folosirea unor  anumite tipuri de usi si la specialistii in design interior, precum .

Articolul principal: balamaua

O balama este o componenta care se ataseaza la o margine a unei usi la cadru, permitand in acelasi timp celeilalte margini sa se rastoarne. Se compune, de obicei, dintr-o pereche de placi, fiecare cu un set de inele cilindrice deschise (articulatiile) atasate la ele. Colturile celor doua placi sunt decalate unul de celalalt. Un bolt de articulatie este apoi plasat prin cele doua seturi de articulatii si, de obicei, fixat, pentru a combina placile si pentru a realiza o articulatie  si o singura unitate. O usa are de obicei aproximativ trei balamale, dar numarul poate varia.

Articolul principal: manerul usii

Usile au in general cel putin un maner fix, de obicei insotit de o zavor (vezi mai jos). Un "set maner" tipic este compus din manerul exterior, sipca, un bolt independent si pachetul interior (buton sau parghie). La unele portiere, zavorul este incorporat intr-un maner articulat care se elibereaza atunci cand este tras.