Feronerie Maco

Feronerie MacoCarcasa usii este o extensie a personalitatii locuintei dumneavoastra iar selectarea manerelor si a incuietorii usilor este o modalitate excelenta de a va da o infatisare deosebita si noua casei. De fapt, o intrare principala care este inteligenta si frumoasa in acelasi timp (fiind impozanta) poate creste valoarea casei cu pana la 10%.

Ca si in cazul majoritatii proiectelor de imbunatatire a locuintei, executarea unui plan bine gandit pentru modernizarea manerelor usilor si a altor accesorii va aduce rezultate mult mai bune.

Avantaje feronerie Maco

Atunci cand alegeti manerele si incuietorile usii, există 12 lucruri de luat în considerare. In timp ce acest lucru poate parea putin descurajant, nu este daca urmati pasii de mai jos. Lucrurile importante pe care va trebui sa le luati în considerare cand doriti o feronerie maco deosebita sunt, in pricipal:

  1. Stilul

Apropiati designul manerului usii în acelasi mod in care va apropiati de orice alta sarcina de design interior. Luati in considerare ce destinatie are cladirea. Apoi, luati in considerare proiectarea camerei in care va fi folosita si, in sfarsit, tipul de usa cu care vor fi utilizate manerele.

Daca ati adoptat o abordare traditionala de proiectare in intreaga locuints, atunci alegerea manerelor unghiulare inovatoare este putin probabil sa conlucreze estetic, iar daca este vorba de un stil contemporan, atunci un maner drept al cromului de usa poate sa nu actioneze ca un contrast. Trebuiesc intelesemai profund stilurile pentru a putea alege ce sa se potriveasca cu stilul in discutie.

Veti avea nevoie, de asemenea, sa luati in considerare tipurile de design de usa pe care le-ati folosit. Unii oameni folosesc diferite modele de usi pe diferite etaje ale casei lor, unii prefera designul aceleiasi usi iar altii se bucura de faptul ca sunt complet individuali si vor avea o serie de modele de usi in intreaga lor proprietate.

Când va ganditi la manerele usii, trebuie sa tineti cont de deciziile usii. De exemplu, dacă aveți toate aceleasi modele de usa pe toata lungimea dorita, doriti sa va potriviti cu manerul cromat pentru usurinta sau doriti sa va diferentiati etajele sau camerele cu diferite modele de maner pentru a adauga acelasi tip de design?

  1. Intrarea principala si securitatea

Sistemele de inchidere securizate ofera o securitate mai buna a usii. Daca va ganditi care este cea mai sigura incuietoare de instalat pe intrarea din fata, atunci luati in considerare utilizarea unui blocaj tip Mortice.  Incuietorile de tip "mortice" ofera un nivel mai ridicat de securitate decat un zavor tubular.

Daca doriti sa inlocuiti incuietorile si seturile de intrare pe usile din jurul casei dumneavoastra, va uitati intr-adevar la o alegere intre sistemele de inchidere de tip Mortice si tubular. In timp ce sistemele tubulare sunt populare si gasite atat în ​​aplicatii rezidentiale cat si in afaceri, trebuie sa stiti de ce incuietorile Mortice ofera o securitate sporita pentru ușile din ambele companii si case inainte de a va face alegerea.

Incuietorile tubulare au castigat popularitate generala deoarece sunt mai rapide pentru a se potrivi si nu necesita unelte speciale sau instruire pentru instalare si, prin urmare, sunt vazute ca un sistem de intrare relativ sigur si simplu. Cu toate acestea, din aceste motive, incuietorile mortice ofera un nivel mai ridicat de securitate. Prin slabirea blocarii sau pur si simplu prin spargerea usii din jurul sistemului de intrare, spargatorii pot accesa casa ta. Un zavor tubular are o rezistenta structurala mult mai mica decat o blocare Mortice.