Feroneria QFort

feronieria_qfortManere
Ferestrele QFORT si QFORT+ sunt echipate cu manere Hoppe Secustik. Sistemul de siguranta Secustik permite actionarea manerului doar din interior, astfel incat fereastra nu poate fi deschisa din exterior, folosind un alt maner.

Manerele sunt disponibile in standard in culoarea Titan Mat sau optional in culoare alba, ottone lucido, bronz

ridicatordecerceva_400Ridicator de cerceva

Acesta este un dispozitiv montat pe cercevea care se sprijina pe suportul special montat in toc si preia greutatea cu care se apasa pe maner in plan vertical in momentul inchiderii ferestrei.

De asemenea datorita ridicatorului de cercevea manevrarea gresita a ferestrei este exclusa.
Astfel, ferestrele QFORT nu se decalibreaza in timp si au o functionare optima si constanta. Ferestrele oscilobatante QFORT si QFORT+ sunt echipate in standard cu ridicator de cercevea.

Blocatori de siguranta si microventilatia

Blocatori de siguranta

In plus fata de sistemul de inchidere al ferestrei in mai multe puncte, care ii asigura etanseitatea, toate fereastrele oscilobatante QFORT si QFORT+ sunt dotate in standard cu minim doua puncte de inchidere de siguranta (tip "ciuperca"), unul in plan orizontal si altul in plan vertical. Acest detaliu garanteaza un grad sporit de siguranta impotriva efractiei al ferestrelor QFORT si QFORT +.


microventilatiePiesa de microventilatie
Elementul de microventilatie al feroneriei asigura aerisirea camerei in perfecta siguranta, Fereastra se deschide doar cativa milimetri, suficient pentru ca aerul sa circule liber, pastrand totodata functionale elementele de siguranta ale ferestrei.

Balamale ascunse
Ferestrele QFORT pot fi echipate cu feronerie Roto Designo care pastreaza elementele de siguranta si confort ale feroneriei Roto NT standard, oferind, in acelasi timp, un avantaj estetic. Ele reprezinta un detaliu care nu se vede, dar care confera locuintei un plus de design si eleganta. Consultantii de vanzari iti pot arata, in showroom-urile QFORT, detaliile tehnico-constructive ale ferestrelor dotate cu acest tip de feronerie.