Ferestre din PVC

Ferestre din PVCTot mai multa lume apeleaza la ferestre din PVC datorita proprietatilor pe care aceste tipuri de ferestre le prezinta in vederea sustenabilitatii unei case:

Avantaje Ferestre din pvc

  1. Ferestrele din PVC sunt numarul unu in ceea ce priveste eficienta energetica. Rama unei ferestre joaca un rol decisiv in promovarea energiei si a izolatiei termice eficiente din punct de vedere al costurilor. Profilurile de fereastra realizate de marcile de top din PVC in comparatie cu ferestrele din aluminiu sau din lemn. Acestea au valori mai bune ale izolatiei si pot reduce costurile de energie si de incalzire semnificativ. Exista un potential deosebit de ridicat de economisire a energiei atunci cand se utilizeaza rame de ferestre din PVC in standardul casei pasive. Astazi, ferestrele de case pasive pot fi fabricate eficient si eficace din punct de vedere al costurilor, utilizand profile PVC de ultima generatie si geamurile triplu camerale.
  2. Ferestrele din PVC au un raport cost-beneficiu foarte bun

Ferestrele din PVC ofera avantaje clare in ceea ce priveste costurile, atat in ​​achizitii, cat si pe parcursul intregului ciclu de viata. Cadrele de lemn sunt cu aproximativ 20-30% mai scumpe decat profilele din PVC, iar ferestrele din aluminiu costa inca o data cu 30%, reprezentand cea mai scumpa alternativa. Pe baza potențialului ridicat de economisire a energiei si a intretinerii minime pe intreaga durata de viata de peste 50 de ani, costurile sunt, de asemenea, economisite pe termen lung.

  1. Ferestrele din PVC sunt usor de întretinut

Ferestrele din PVC de inalta calitate sunt extrem de usor de întretinut si necesita o intretinere minima. Ferestrele din lemn, pe de alta parte, trebuie sa fie glazurate aproape la fiecare doi ani si pictate la fiecare 5 ani. Granulele din PVC de ultima generatie sunt extrem de rezistente la conditiile meteorologice si la lumina rapida. Pentru a curata cadrele de ferestre, tot ce aveti nevoie este lichidul de spalat vase datorita proprietatilor usoare de ingrijire a suprafetelor netede ale profilului.

  1. Ferestrele din PVC sunt remarcabil de durabile

Spre deosebire de ferestrele din lemn ferestrele din PVC au o durata de viata deosebit de indelungata.

Ferestrele de inalta calitate depind de rezistenta la distorsiuni si de un nivel ridicat de functionalitate de ani si ani. Bazandu-se pe serviciul lor lung de viata de cel putin 50 de ani, ferestrele din PVC sunt o investitie excelenta, de asemenea, in ceea ce priveste mentinerea valorii unei proprietati.

  1. Ferestrele din PVC au un excelent echilibru ecologic

Ferestrele din PVC sunt 100% reciclabile si, prin urmare, economisesc resursele. 40% din toate rezervele de gaz și petrol din lume sunt utilizate pentru incalzirea si alimentarea cu energie a cladirilor, in timp ce doar 4% sunt destinate productiei de materiale plastice, din care numai 1% sunt utilizate pentru PVC. Pe langa faptul ca sunt reciclabile, durabilitatea si nivelul scazut al poluarii in timpul productiei profilelor din PVC contribuie la producerea unui echilibru ecologic excelent si contribuie la protectia mediului. Ferestrele din PVC dureaza mult mai mult decat ferestrele din lemn si consumă substantial mai putină energie in timpul procesului de fabricatie.

Odata cu infiintarea initiativei de reciclare, sectorul ferestrelor din PVC se angajeaza la o dezvoltare durabila si la cresterea cotei de reciclare a ferestrelor vechi, a usilor si a rulourilor la 100%, acolo unde este posibil. Conținutul de PVC este maruntit si tratat pentru a produce granule si poate fi reciclat de cel putin sapte ori. Si datorita unui alt angajament voluntar, pana în 2015, compusul din PVC poate fi produs numai cu stabilizatori ecologici. Astazi, Inoutic fabrica deja numai profiluri cu stabilizatori fara plumb.