Dual Protect - Aplast

Eficienta energetica
Indiferent de anotimp, VARA sau IARNA, cu geamurile Dual Protect® economisesti energie si te bucuri de o temperatura constanta si confortabila.

Ferestrele si usile moderne trebuie sa respecte cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Notiunea de eficienta energetica este asociata de cele mai multe ori cu protectia termica, in schimb acest concept include mai multe elemente. Protectia solara este la fel de importanta ca protectia termica atunci cand proiectam un produs eficient energetic.

Dual Protect® si Dual Protect Extreme® sunt doua pachete de geam termoizolant speciale care ofera, in plus fata de protectia termica, protectie solara. Aceste configuratii de pachet de geam termoizolant au rolul dual de a reduce consumul de energie, vara pentru racire prin sisteme de aer conditionat si iarna pentru incalzire.

Dual Protect® si Dual Protect Extreme® sunt doua tipuri de pachete de geam termoizolant neutrale, ceea ce inseamna ca printr-o transmitanta luminoasa ridicata permit luminii naturale sa patrunda in locuinta.

Dual Protect inseamna:
• ferestre si usi protectie termica iarna si reducerea facturilor de incalzire
• protectie solara vara si reducerea consumului de energie electrica necesar functionarii sistemelor de aer conditionat


Aluminiu & Lemn
Ferestrele aluminiu & lemn inseamna transpunerea in practica a ideilor arhitecturale vizionare, caracterizate de suprafete vitrate generoase, durabile, imbinate cu nobletea lemnului la interior.

 dual_protect_aluminiu__lemn_400_01

 

 

Lemn & Aluminiu

Un design modern cu linii drepte la exterior care se imbina perfect cu designul clasic la interior. Fereastra din lemn este protejata la exterior de aluminiul care poate fi personalizat in nuante RAL sau imitatie de lemn.

 lemn__aluminiu_400_03