Beneficiile ferestrelor oscilo-batante din PVC

imagesFerestrele nu sunt concepute doar ca sa ai priveliste in afara; ele sunt o componenta esentiala pentru confortul si aspectul casei tale. Din acest motiv, cand iti alegi ferestrele pentru casa nu ar trebui sa te grabesti. O alegere foarte buna si tot mai des aleasa de majortatea, sunt ferestrele oscilo-batante.

Ce sunt ferestrele oscilo-batante?

Inainte de a discuta despre beneficiile ferestrelor oscilo-batante, este important sa intelegem ce sunt ele mai exact. Ferestrele oscilo-batante din PVC au rama din uPVC (un plastic rigid) si se deschis in interiorul camerei fie in partea superioara (se rabateaza), fie in mod normal.

Beneficiile PVC-ului

Ferestrele din PVC sunt foarte bune si au o multitudine de avantaje. In ultimii ani au devenit tot mai populare datorita faptului ca nu se crapa, nu se deformeaza, nu ruginesc si nici nu se decoloreaza indifferent de conditiile meteorologice la care sunt expuse. Ferestrele oscilo-batante din PVC sunt, de asemenea, o bariera foarte buna in calea termitelor si sunt rezistente si la foc. Unul dintre cele mai mari plusuri ale acestor ferestre este Acela ca nu necesita o intretinere minutioasa – tot ceea ce trebuie sa faci este sa le curet de praf din cand in cand.

Ferestrele oscilo-batante din PVC sunt versatile

Un alt avantaj foarte mare al acestor ferestre este acela ca sunt versatile, datorita faptului ca poti alege cum sa deschizi fereatra. Rabateaza fereastra pentru a crea o deschizatura in partea superioara care iti va ventila aerul din camera foarte eficient. Poti alege sa-ti deschizi fereastra si in mod normal, avand posibilitatea sa o deschizi pana la un unghi de 180 grade. Si aceasta optiune de a deschide fereastra este o modalitate buna de a ventila aerul din camera, insa ferestrele oscilo-batante din PVC sunt o optiune foarte buna pentru oricine, indiferent de mdul in care le deschizi.

Optiuni in vitrare

Daca alegi ferestrele oscilo-batante din PVC, poti sa stai linistit in ceea ce priveste numarul de panouri din sticla pe care le poti folosi. Poti alege o fereastra cu un singur panou de sticla, sau poti alege o fereastra cu mai multe panouri din sticla, beneficiind in acest fel si de o izolare termica si fonica mult mai buna. De asemenea poti alege sticla de emisivitate redusa, sticla de siguranta intarita sau orice alt fel de sticla care iti place si care indeplineste nevoile cerintelor tale.