Magazin Termopane Zalau

Ferestre Usi Termopane PVC Zalau

Magazin Termopane Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ferestre Usi Termopane PVC Zalau - Magazin Termopane Zalau. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopanTamplarie PVC si Aluminiu - Montaj - Reglaje Termopane | Ferestre | Usi de interior/exterior

Companie tanara si dinamica, infintata de un grup entuziast cu experienta in mai multe tipuri de profile, care au stiut de la bun inceput ca pentru a castiga o pozitie solida pe piata trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea fiind cuvantul cheie al companiei.

Compania noastra isi propune obiective pe termen lung si mediu, in loc sa puna pe primul plan castigul pe termen scurt. Conducerea companiei se orienteaza spre o crestere economica stabila si se concentreaza spre activitati cu potential pe termen lung cu clienti multumiti de colaborare.

Echipa noastra comercializeaza la cele mai bune preturi tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, geamuri termoizolante, accesorii pentru ferestre, usi, jaluzele, rulouri exterioare si pervazuri PVC, aluminiu, pregatite sa se supuna exigentelor clientilor si a pietei.

 

Profilele PVC pe care le folosim sunt printre cele mai performante de pe plata. Sunt atractive din punct de vedere financiar, extrem de rezistente si necesita oiIntretinere minima, fiind materialul cel mai popular pentru ferestre si usi.

Montarea unor ferestre cu geam termopan not iti poate transforma casa, complimenta aspectul exterior, aduce un plus de siguranta, eficienta termica si izolare fonica. 

Ferestrele termoizolante reprezinta o investitie pe termen lung, este important sa optam pentru varianta optima in materie de tamplarie PVC. Sunt considerate importante cateva aspecte, incepand cu amplasarea casei, conditii meteorologice, functionalitati, culoare. Pentru o zona insorita, este recomandat un geam care respinge razele ultraviolete, pentru un mediu rece, este de interes reducerea coeficientului de transfer termic. 

Oferim servicii de intretinere pentru eventuale reglaje ale ferestrelor si usilor, alaturi de o garantie de 5 ani pentru ansamblurile montate. Inainte de a alege profilul potrivit pentru specificul spatiului dumneavoastra, o echipa de specialisti va evalua locatia, masura spatiul si proiecta ferestrele conform rigorilor necesare.

parteneri

SILCAR PROD SRL ZALAU

termopane silcar zalau