Magazin Termopane Zalau

Thermo Cuore SRL - partener SILCAR PROD

Magazin Termopane Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Thermo Cuore SRL - partener SILCAR PROD - Magazin Termopane Zalau. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Companie tanara si dinamica, infintata de un grup entuziast cu experienta in mai multe tipuri de profile, care au stiut de la bun inceput ca pentru a castiga o pozitie solida pe piata trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea fiind cuvantul cheie al companiei.

Compania noastra isi propune obiective pe termen lung si mediu, in loc sa puna pe primul plan castigul pe termen scurt. Conducerea companiei se orienteaza spre o crestere economica stabila si se concentreaza spre activitati cu potential pe termen lung cu clienti multumiti de colaborare.

Echipa noastra comercializeaza la cele mai bune preturi tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, geamuri termoizolante, accesorii pentru ferestre, usi, jaluzele, rulouri exterioare si pervazuri PVC, aluminiu, pregatite sa se supuna exigentelor clientilor si a pietei.

Compania noastra va ofera cele mai bune preturi la tamplarie si accesorii.

parteneri

SILCAR PROD SRL ZALAU

Galerie foto