Magazin Termopane Vaslui

Termopane Ferestre Usi Vaslui

Magazin Termopane Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Ferestre Usi Vaslui - Magazin Termopane Vaslui. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Istoricul societatii noastre isi are originea sub aceasta denumire din anul 2000, cu scopul declarat de a indeplini cu maxima seriozitate sloganul care ne calauzeste si ne  obliga la fiecare noua lucrare executata in domeniul tamplariei din pvc si aluminiu.

Preocuparea permanenta pentru calitate a facut ca in prezent firma sa dispuna de un parc auto performant si de de un colectiv profesionist si instruit dupa ultimele cerinte in materie.

Experienta relevanta in domeniu si tehnologiile moderne folosite in procesul de fabricatie ne-au permis acordarea clientilor nostri o garantie irezistibila si unica, fata de concurenta: 5 ANI si o durata medie de viata a profilelor, garantata de producator, de 45-50 ani.

Capacitatea de productie si montaj permit executia in timp record a unor lucrari complexe in toata tara (ex. Cartier residential Radautiblocuri locuinte ANLhotel RACOVA etc).

Calitatea lucrarilor si seriozitatea personalului au facut ca firma noastra sa fie in scurt timp singurul partener producator cu profile REHAU al judetului nostru.

Rezultatele spectaculoase care au urmat ne-au obligat la investitii permanente in utilaje si instruire profesionala, firma urmand sa primeasca si acreditarea ISO.
Investitiile au culminat cu constructia unei noi unitati de productie,una din cele mai moderne din tara, bugetul alocat acestui proiect depasind suma de 380.000 euro.

OBIECTUL ACTIVITATII

1.PRODUCTIE TAMPLARIE PVC MARCA REHAU
2.PRODUCTIE TAMPLARIE ALUMINIU 
3.PRODUCTIE PERETI CORTINA ALUMINIU
4.PLACARI ALUCOBOND 
5. MONTEAZA RULOURI EXTERIOARE SI JALUZELE DE INTERIOR

Galerie foto