Magazin Termopane Tulcea

SC MIMP WINDOR SRL

Magazin Termopane Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC MIMP WINDOR SRL - Magazin Termopane Tulcea. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


 

MIMP WINDOR
Ferestre - Usi de Interior/Exterior - Scari de Interior
0740.074.082 / 0741.061.795

Dorinta fiecarui proprietar, indiferent de natura locuintei sale, este de a o personaliza cat mai in ton cu stilul care il caracterizeaza si astfel SC MIMP WINDOR SRL vine in ajutorul dv. pentru solutionarea acestei necesitati cu o gama variata de modele de USI si FERESTRE din lemn triplustratificat (STEJAR) si USI pentru interior din lemn masiv (TEI).

Societatea are o traditie de 4 ani in productia de sisteme de usi si ferestre in Romania, aceasta fiind apreciata pe piata nationala datorita calitatii si a diversitatii modelelor fabricate.

MIMP WINDOR si-a cladit numele raspunzand celor mai exigente asteptari impuse de piata occidentala in ceea ce priveste design-ul, calitatea si stilul. Profilele din care se executa usile si ferestrele sunt de tipul EUROPROFILI de 60/95 mm la o umiditate de 8-12%.

DOTARI: constructii pe o suprafata de 500 mp; utilaje noi, performante cu centru numeric de comanda (CNC), import ITALIA; angajati calificati; sistem informatic aferent productiei. PRODUCTIA de usi si ferestre este destinata unei game variate de intrebuintari: locuinte civile, hoteluri, institutii, restaurante, birouri etc. CAPACITATEA de productie de peste 400 mp lunar (usi si ferestre din stejar stratificat si usi de interior din tei masiv) in functie de complexitatea acestora. In cazul ferestrelor fixe cantitatea produsa poate fi dublata.

FINISAJUL produselor se realizeaza prin pulverizarea in trei straturi cu impregnant (cuprinzand o diversitate de culori), grund si lacuri hidrodiluabile din gama SAYER LACK, vopselurile fiind ecologice pe baza de apa, rezistente la diferente de temperatura si radiatii ultraviolete. AMBALAJUL produselor se face in folie cu bule si folie streech.

PRETURILE noastre sunt negociabile in functie de cantitatea solicitata.

Galerie foto