Magazin Termopane Tulcea

Termopane Tulcea

Magazin Termopane Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Tulcea - Magazin Termopane Tulcea. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Dorinta fiecarui proprietar, indiferent de natura locuintei sale, este de a o personaliza cat mai in ton cu stilul care il caracterizeaza si astfel venim in ajutorul dv. pentru solutionarea acestei necesitati cu o gama variata de modele de USI si FERESTRE din lemn triplustratificat (STEJAR) si USI pentru interior din lemn masiv (TEI).

Societatea are o traditie de 4 ani in productia de sisteme de usi si ferestre in Romania, aceasta fiind apreciata pe piata nationala datorita calitatii si a diversitatii modelelor fabricate.

DOTARI: constructii pe o suprafata de 500 mp; utilaje noi, performante cu centru numeric de comanda (CNC), import ITALIA; angajati calificati; sistem informatic aferent productiei. PRODUCTIA de usi si ferestre este destinata unei game variate de intrebuintari: locuinte civile, hoteluri, institutii, restaurante, birouri etc. CAPACITATEA de productie de peste 400 mp lunar (usi si ferestre din stejar stratificat si usi de interior din tei masiv) in functie de complexitatea acestora. In cazul ferestrelor fixe cantitatea produsa poate fi dublata.

FINISAJUL produselor se realizeaza prin pulverizarea in trei straturi cu impregnant (cuprinzand o diversitate de culori), grund si lacuri hidrodiluabile din gama SAYER LACK, vopselurile fiind ecologice pe baza de apa, rezistente la diferente de temperatura si radiatii ultraviolete. AMBALAJUL produselor se face in folie cu bule si folie streech.

PRETURILE noastre sunt negociabile in functie de cantitatea solicitata.

Produse si Servicii

  • - Tamplarie PVC - Ferestre cu geam termopan
  • - Usi de interior si exterior
  • - Constructii foisoare
  • - Scari de interior

Servicii:

  • - Montaj si executie termopane
  • - Remedieri, reglaje termopane
  • - Masuratori, calcule
  • - Transport