Magazin Termopane Tecuci

Termopane Ferestre Usi Tecuci

Magazin Termopane Tecuci reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Ferestre Usi Tecuci - Magazin Termopane Tecuci. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


S.C. GENERAL COMERT PODUCTIE SERVICII s.r.l., este o firma cu capital integral privat din Tecuci,jud .Galati , ROMANIA, cu activitate in domeniul constructiilor civile, specializata in principal in productia si montajul de tamplarie termoizolanta din aluminiu si PVC, placari de fatade si pereti cortina.

Infiintata in anul 1992 si dupa aproape zece ani de activitate, GENERAL COMERT PRODUCTIE SERVICII s.r.l. a ajuns astazi sa fie recunoscuta drept una dintre cele mai serioase firme din acest domeniu, oferind siguranta unui partener extrem de competent.

Firma noastra a reusit sa dezvolte relatii de parteneriat cu importante companii, cum ar fi , REHAU si SALAMANDER - Germania , ALUMIL – Grecia, REYNERS – Belgia, WICONA – Austria, SCHUCO – Germania ROTO – NT si GU – Germania, incercand sa aduca solutii de calitate in producerea sistemelor de tamplarie si fatade termoizolante.

In acest fel, noi am acumulat o experienta solida, bazata atit pe informatiile si tehnologiile puse la dispozitie de parteneri, cit mai ales pe gradul superior de pregatire a angajatilor.

Din dorinta de a ne demonstra profesionalismul, întreaga activitate a firmei se desfasoara cu respectarea tuturor standardelor si agrementelor specifice, stabilite atât de organismele guvernamentale cât si de asociatiile profesionale din domeniu. 

Clientii sistemelor noastre sunt in primul rând antreprenorii si firmele de constructii, dar si beneficiarii directi ai acestor produse servicii. Produsele si serviciile se adreseaza pietei din România, cat si pietelor din Uniunea Europeana.  

Indiferent de greutatile intampinate, atat la debutul activitatii, cat si in perioadele de criza, nu am renuntat la oferirea unui produs calitativ. 

Produse si Servicii

Tamplarie PVC

Aceste sisteme ofera garantia impenetrabilitatii casei dumneavoasta atat din punctul de vedere al temperatuii cat si al zgomotului.

Din punctul de vedere al paricularitatilor putem enumera:
Cheltuielile minime datorita costului de achizitie redus comparativ cu alte sisteme, o reducere la minim a pierderilor de caldura din locuinta datorita coeficientului de transfer termic de pana la 1.1 W/(m²K).

Intretinere usoara, nesolicitand vopsiri sau lacuiri repetate.

Etanseizare perfecta se face prin folosirea garniturilor duble din cauciuc de foarte buna calitate, cat si prin imbinarea prin sudura a profilelor.

Durata de viata de 30 de ani incheie enumerarea calitatilor oferind o imagine de ansablu persoanelor interesate de fenomenul "termopan".

Tamplarie ALU

Noi va oferim solutia acesta pentru problemele dumneavoastra in ceea ce priveste nevoia de durabilitate crescuta si securitate.

Cu o durata de viata 50 de ani, tamplaria din aluminiu executata de firma noastra, insotita de geamul termopan e ceea ce face diferenta intre o casa veche si una moderna.

Cu o rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimetara, feresterele din aluminiu au si o greutate redusa, durabilitatea cladirilor insesi avand de castigat odata cu fixarea ferestrelor.

Geamul termoizolant folosit are structura 4-16-4 mm tip clar, ornament, antiefractie, colorat, reflexiv cu coeficient de transfer termic de 2.8 W/(m²K), cat si geam termopan Low-E avand coeficient de transfer termic de 1.2 W/mpK.

Galerie foto