Magazin Termopane Targu Jiu

Termopane Ferestre Usi Targu Jiu

Magazin Termopane Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Ferestre Usi Targu Jiu - Magazin Termopane Targu Jiu. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


S.C. DOMUS S.R.L.,cu sediul in   Tg-Jiu, jud. Gorj produce si distribuie: 

 

-   Tamplarie termoizolanta din lemn triplustratificat din diferite esente: stejar, frasin, rasinoase;

-   Usi interioare din lemn masiv de diferite esente: stejar, frasin, rasinoase, tei;

-   Scari interioare din lemn pe structuri de beton, metal, sau lemn;

-   Mobilier din lemn masiv, MDF furniruit, PAL melaminat, mobilier de gradina;

-   Amenajari si decoratiuni interioare si exterioare din lemn.         

         Produsele noastre pot fi executate la comandă în diferite forme şi dimensiuni.

        Calitatea produselor noastre este garantată prin faptul că firma noastră controlează toate fazele de execuţie, respectiv: uscarea cherestelei, producerea lemnului stratificat si a subansamblelor, confecţionarea produselor şi finisajul acestora. 

         In acest moment, SC DOMUS SRL datorita experientei acumulate si a personalului calificat reuseste sa obtina cele mai bune rezultate cu ajutorul tehnologiei performante pe care o detine. 

       SC DOMUS SRL urmareste in primul rand obtinerea unei calitati maxime la un pret rezonabil, acest lucru fiind posibil doar prin investitiile facute pana in prezent in toate departamentele firmei, investitii care aduc un plus la atingerea obiectivelor firmei. 

 

       SC DOMUS SRL isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de productie de peste 2.000 m² , dotat cu utilaje de inalta tehnologie printre care: 

-          Centru de prelucrare cu comanda numerica in 5 axe;

-          Centru de prelucrare cu comanda numerica in  4 axe;

-          Masina bordurat cu comanda numerica;

-          Centru croire cu comanda numerica, etc. 

specifice activitatii pe care o desfasuram, inclusiv 2 uscatoare proprii de cherestea si un siloz pentru depozitare rumegus, asigurandu-ne o materie prima de calitate superioara.       

 

 CARACTERISTICI TEHNICE ALE TAMPLARIEI PENTRU EXTERIOR 

-  Sistemul de profile este euronut 68 x 80 mm. Profilele sunt realizate din trei straturi de lemn   ce sunt dispuse fibra contra fibra pentru a anula tensiunile interne si a exclude posibilitatea tensionarii in timp. Stratificarea se realizeaza in prese speciale cu adezivi clasa D4 rezistenti la umiditate.

-  Lacurile folosite sunt lacuri ecologice pe baza de apa  Sikkens (Olanda), sau ICA (Italia), oferind tamplariei un aspect matasos,  rezistente la umiditate, ultraviolete, la inghet si dezghet repetat. Gama de culori este foarte vasta.

-  Tamplaria din lemn stratificat este prevazuta cu un lacrimar din aluminiu (pe toc) si un lacrimar aditional (pe cercevea) pentru evacuarea controlata a apei.

-  Etanseizarea se realizeaza prin  garnituri de etansare (EPDM), pentru o etansare mai buna, oferind un ambient fara curenti de aer si umezeala, eliminand fenomenul de condens. Etansarea sticlei pe rama se face cu silicon transparent.

-  Feroneria folosita este feronerie ROTO NT (Germania) care ofera posibilitatea mai multor tipuri de deschidere a tamplariei (deschidere simpla sau oscilo-batanta ), iar in cazul usilor de intrare feronerie cu inchidere in cinci puncte.

-  Geamul folosit este geam termoizolant float clar, cu un coficient de transfer termic de 2,8 W / mpK,  float+low-E, in format 4-16-4 mm cu un coeficient de tansfer termic de 1,4 W/mpK, oferind o izolatie termica si fonica superioara, sau orice alt tip de geam la cerere.       

 

  CARACTERISTICI TEHNICE ALE TAMPLARIEI PENTRU INTERIOR 

-  Usile de interior sunt din rasinoase, sau foioase (grosimea foii de usa este de 42mm.),  prevazute cu tocuri, captuseli imbinate in dinti si pervaze laterale imbinate in dinti. Pe toc se monteaza o garnitura de etansare.

-  Lacurile folosite sunt lacuri ecologice pe baza de apa speciale pentru interior care ofera tamplariei un aspect matasos.  Gama de culori este foarte variata.

-  Usile sunt echipate cu balamale, broasca cu cheie sau yala si maner cu sild (Hoppe Italia), geam ornament import  in functie de preferinte. 

Principalele avantaje pe care le oferim clientilor nostri sunt : 

1.      Flexibilitate

2.      Promptitudine

3.      Pret competitiv

4.      Calitate

In decursul celor 15 ani de experienta societatea noastra a avut o crestere calitativa constanta, in prezent  ajungand la un nivel calitativ ridicat, atestat prin CERTIFICATUL PENTRU  SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII SR EN  ISO 9001 :2001. 

Lucrari din portofoliu, lucrari care atesta experienta firmei si calitatea, se gasesc la: 

 • Scoala Dimitrie Grecescu – Drobeta Turnu Severin – monument istoric;
 • Judecatoria Medias – Monument istoric;
 • Muzeul Judetean Olt – monument istoric;
 • Universitatea Nationala de Muzica – Bucuresti – monument istoric;
 • Hotel Palace – Baile Govora- monument istoric;
 • Hotel Minerva – Craiova – monument istoric;
 • Casa Baniei din Craiova – monument istoric;
 • Crama Banu Maracine – Craiova – monument istoric;
 • Hotel Carol – Constanta – monument istoric;
 •  Pensiunea ,,Casa Vera” – Tg-Jiu;
 • Hotel Ana Junior Tg-Jiu  – S.C. Crescendo S.R.L. ;
 • Hotel Europa – Tg-Jiu;
 • Pizzeria Ana Tg-Jiu – S.C. Crescendo S.R.L.;
 • Pizzeria Tip –Top, Tg-Jiu – S.C. Aciva S.R.L.;
 • Pizzeria Via – Vai, Tg-Jiu – S.C. Trattoria S.R.L. ;
 • Hotel zona Ranca Gorj –  S.C. Politeh”S Consult S.R.L.;
 • Universitatea din Craiova – Sala Rectorilor;
 • Universitatea din Craiova – usi intrare fatada pricipala – monument istoric;
 • Manastirea Sfanta Maria – Techirghiol;
 • Universitatea ,,Constantin Brancusi”, Facultatea de Inginerie  din Targu-Jiu;
 • Complex rezidential Corbeanca, Jud Ilfov –  S.C. Arstone S.R.L.;
 • Parohia Sfantul Nicodim cel Sfintit – Tg-Jiu;
 • Parohia Sfanta Treime – Tg-Jiu;
 • Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul Tg-Carbunesti – Gorj;
 • Birouri – S.C. Hidroconstructia S.A. – Tg-Jiu;
 • Pensiune Prahova –  S.C. Tehnofrig Ionescu S.R.L;
 • Complex rezidential Turceni – S.C. Slavya Construct S.R.L.;
 • Parohia Sfintii Voievozi – Tg-Jiu; 

Export :  ferestre si obloane - Franta;

              Usi si ferestre         – Italia.

             Usi si ferestre         – Belgia

            Usi si ferestre         – Republica Moldova

 Doriti seriozitate,  calitate, promptitudine ?

Convingeti-va, contactati-ne, va stam la dispozitie cu orice informatie.

http://www.domusonline.ro 

 

 

Galerie foto

Partenerii nostri va ofera tamplarie pvc si aluminiu, ferestre si usi cu geam termopan, inchideri balcoane, termopane la comanda, rulouri exterioare, plase de insecte, pervaze interioare si exterioare, reglaje termopane, usi si mecanism, rulouri exterioare, usi de garaj, montaj termopane, porti automatizate, rulete, fereastra mansarda velux, fakro, dakea, optilight, obloane, jaluzele verticale, ferestre semicerc sau rotunde, usi de intrare, usi termopan exterior, depozit termopane, usi termopan interior, porti automatizate, ferestre acoperis, ferestre si usi cu diferite tipuri de deschidere, piese si accesorii termopane, termopane rehau, termopane salamander, termopane qfort, termopane kmg, termopane ieftine, termopane aplast, termopane 3, 4, 5, 6, 7 camere, termopane gealan, termopane veka, feronerie termopan maco, feronerie roto, termopane extruplast, termopane teraplast, termopane bauplast, termopane deceuninck, termopane ramplast, termopane koemmerling, termopane pimapen, termopane profilco, termopane roplasto, termopane rothoplas, termopane schuco, termopane schonline, termopane trocal, termopane vivaplast, termopane winhouse, termopane winsa, termopane wintech, termopane weissprofil, termopane windoline, termopane exenplast, termopane etem, termopane klass, termopane reiner, termopane profilink, termopane veratec, termopane kbe, termopane inoutic, termopane richter, termopane sigplast, termopane superplast intr-o gama larma de modele, forme si culori.