Magazin Termopane Targoviste

Usi Ferestre Termopan Targoviste

Magazin Termopane Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Usi Ferestre Termopan Targoviste - Magazin Termopane Targoviste. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Romserv Invest, producator de tamplarie pvc si aluminiu: usi , ferestre ce pot fi echipate cu rulouri exterioare, plase de insecte, glafuri de interior si exterior, va ofera acum posibilitatea de a comanda on line produsele de care aveti nevoie.

Cautati tamplarie pvc care sa va suprinda prin caracteristicile sale termoizolante, dar si prin design, la un pret excelent? Romserv Invest este solutia! Descoperiti on line cele mai bune preturi pentru ferestre si usi! Expertul dumneavoastra in tamplarie din PVC, va faciliteaza demersurile pentru achizitionarea acestora, punandu-va la dispozitie un calculator termopan on line. Alegeti culoarea si tipul de produse care va intereseaza: ferestre termopan, usi, rulouri exterioare, etc. iar noi va oferim cele mai bune preturi pentru acestea. 

Cauta holograma sclipitoare la ferestrele termopan GEALAN si ai garantia ca nu arunci banii pe fereastra. De fapt, avantajele sunt mult mai mari decat crezi: beneficiezi de calitate, garantie si service post montaj. Firma care produce si monteaza ferestrele este atestata GEALAN. Poti suna oricand la numarul verde inscris pe holograma si beneficiezi de asistenta rapida.

Orice lucrare executata cu sistemele furnizate de GEALAN Romania trebuie sa fie insotita de un Certificat de autenticitate prevazut cu holograma GEALAN si eticheta de identificare a producatorului ferestrei. Pentru a fi valabil, certificatul trebuie stampilat corespunzator si completat cu toate datele de identificare a firmei de la care se achizitioneaza produsul. Holograma GEALAN este netransferabila, incercarea de a o dezlipi determinand distrugerea ei. Prin introducerea hologramei si a certificatului de autenticitate, GEALAN Romania face primul pas pe piata tamplariei termoizolante, in concordanta cu normele europene recent aprobate, valabile si la noi in t ara, pentru garantarea calitatii produsului final - fereastra termopan - si nu doar a elementelor componente: profile PVC, garnituri, armatura si feronerie.

parteneri

parteneri

Galerie foto