Magazin Termopane Targoviste

DAKO - Termopane PVC - AL - Ferestre - Usi

Magazin Termopane Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DAKO - Termopane PVC - AL - Ferestre - Usi - Magazin Termopane Targoviste. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Fereastra DAKO
Tamplarie PVC • Tamplarie Al • Pereti Cortina • Fatade Ventilate
Rulouri si Obloane • Sisteme de pergole retractabile • Balustrade din sticla
Usi de garaj • Usi Rezidentiale • Inchideri terase cu Sticla Securizata
0740.777.444

usi-ferestre aluminiu-termopane-buzau.jpg

termopane buzauSuntem total implicati in proiectul tau! De la consultanta permanenta, proiectare, montaj (si chiar demontaj) pana la un solid sistem de garantii extinse. Pentru ca tu sa fii convins ca ai luat cea mai buna decizie – 5 ani inseamna incredere.

Inovatiile tehnologice vin pe o baza solida. Peste 70 de ani in care am acumulat cunostinte si am devenit mai buni. Stapanim ferm tehnologia ultramoderna si punem in prim plan calitatea montajului. Profile de pana la 88 mm cu stabilizatori fara plumb, in toate culorile pamantului.

Producem si livram 3 tipuri de ferestre cu profil PVC si 4 cu aluminiu, mulate perfect atat pe complexitatea unui proiect cat si pe buget. O casa luminoasa si eficienta energetic are nevoie de o usa cel putin la fel de spectaculoasa si inovativa. 

Lucram computerizat si precis, atat debitarea cat si lipirea profilelor (cu echipemente de taiere cu 2 capete) iar debavurarea se face cu ajutorul unui mini robot (CNC cu prindere automata).

Indiferent de specificul locuintei gasesti tehnologia de care te vei bucura in fiecare zi. Iti punem la dispozitie usi armonice si usi culisante cu caracteristici variate pentru pereti moderni cu suprafete vitrate mari.

termopane-usi-terase sticla buzau

DAKO proiecteaza ferestre si usi din aluminiu care valorifica fiecare detaliu al constructiei. Fie ca vrei sa modernizezi un spatiu, sau sa il accesorizezi de la inceput asa cum iti doresti, produsele noastre te vor impresiona de la prima utilizare.

Pentru ferestre de calitate care sa raspunda tuturor nevoilor tale iti recomandam sticla termoizolanta de la DAKO. Cu proprietati si caracteristici specifice, sticla noastra garanteaza cele mai eficiente rezultate atunci cand vorbim despre gradul de izolare termic si fonic al unei locuinte.

Ferestrele termoizolante reprezinta o investitie pe termen lung, este important sa optam pentru varianta optima in materie de tamplarie PVC. Sunt considerate importante cateva aspecte, incepand cu amplasarea casei, conditii meteorologice, functionalitati, culoare. Pentru o zona insorita, este recomandat un geam care respinge razele ultraviolete, pentru un mediu rece, este de interes reducerea coeficientului de transfer termic.

Din punct de vedere estetic si arhitectural sistemul de tamplarie din aluminiu ofera maxima utilitate, confort, izolare termica si fonica superioara, siguranta si functionalitate indelungata.

montaj-termopane-buzau.jpg

Ferestrele sunt construite conform dimensiunillor si formelor spatiului, sunt dotate cu mecanisme speciale de inchidere, blocatori de siguranta, piese de microventilatie si alte elemente solicitate in schita de proiect. Constructia ferestrelor este realizata cu precizie si atentie pentru a oferi calitate si rezistenta in timp. O fereastra de calitate rezista pana la 25 de ani, chiar si in conditii de climat dur. Pentru a ne asigura de acest fapt, oferim servicii de intretinere pentru eventuale reglaje ale ferestrelor si usilor, alaturi de o garantie de 5 ani pentru ansamblurile montate. Inainte de a alege profilul potrivit pentru specificul spatiului dumneavoastra, o echipa de specialisti va evalua locatia, masura spatiul si proiecta ferestrele conform rigorilor necesare.

Galerie foto

Partenerii nostri va ofera tamplarie pvc si aluminiu, ferestre si usi cu geam termopan, inchideri balcoane, termopane la comanda, rulouri exterioare, plase de insecte, pervaze interioare si exterioare, reglaje termopane, usi si mecanism, rulouri exterioare, usi de garaj, montaj termopane, porti automatizate, rulete, fereastra mansarda velux, fakro, dakea, optilight, obloane, jaluzele verticale, ferestre semicerc sau rotunde, usi de intrare, usi termopan exterior, depozit termopane, usi termopan interior, porti automatizate, ferestre acoperis, ferestre si usi cu diferite tipuri de deschidere, piese si accesorii termopane, termopane rehau, termopane salamander, termopane qfort, termopane kmg, termopane ieftine, termopane aplast, termopane 3, 4, 5, 6, 7 camere, termopane gealan, termopane veka, feronerie termopan maco, feronerie roto, termopane extruplast, termopane teraplast, termopane bauplast, termopane deceuninck, termopane ramplast, termopane koemmerling, termopane pimapen, termopane profilco, termopane roplasto, termopane rothoplas, termopane schuco, termopane schonline, termopane trocal, termopane vivaplast, termopane winhouse, termopane winsa, termopane wintech, termopane weissprofil, termopane windoline, termopane exenplast, termopane etem, termopane klass, termopane reiner, termopane profilink, termopane veratec, termopane kbe, termopane inoutic, termopane richter, termopane sigplast, termopane superplast intr-o gama larma de modele, forme si culori.