Magazin Termopane Suceava

Alivio Therm SRL

Magazin Termopane Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Alivio Therm SRL - Magazin Termopane Suceava. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Totul ce Trebuie sa stiti depre ALIVIO THERM

Alivio Therm SRL isi propune sa vina in intampinarea nevoilor clientilor oferind servicii de consiliere,livrare ,montaj, reparatii si intretinere a tamplariei Pvc si AL. Suntem o firma tanara care a decis sa vina pe piata cu idei constructive,generatoare de servicii complete. V-ati gandit ca la fel ca si viata oamenilor viata ferestrelor si a usilor trebuie intretinuta?Noi ne-am gandit si asa a aparut ideea de Clinica de termopane.

Un client a surprins foarte frumos ideea atunci cand a apelat la serviciile noastre :”Tamplaria mea scartie din incheieturi, se clatina pe picioare si cred ca are si tensiune.”

Credem ca gama larga de servicii permite clientilor nostrii sa se adreseze unei singure surse-Alivio Therm avantajul fiind costul final eficient si usor de gestionat. SC Alivio Therm SRL – ofera clientilor servicii de reparatii si intretinere a ferestrelor,usilor,plase insecte,rulouri,jaluzele. Poti beneficia de mai multe servicii de la o singura sursa, prin urmare raportul cost/eficienta va fi usor de gestionat.

Fereastra – orice forma pentru orice cladire.
In scopul de a va oferi ferestre cu o calitate excelenta,un design atragator avem parteneriate incheiate cu Maxima Profil Nord, Europlast-Falticeni.

Usile – usa de intrare reprezinta primul contact cu personalitatea casei dumneavoastra.Este ca o carte de vizita
de aceea trebuie bine aleasa,gandita,executata ,durabila,usor de curatat,sa asigure paza si protectie.

Produse si Servicii

Va oferim urmatoarele servicii:

  • livrare si montaj ferestre,usi Pvc si Al.
  • demontarea corecta a elementelor vechi de tamplarie.
  • furnizarea si montajul elementelor suplimentare de feronerie(deschidere pentru aeresire,inchideri suplimentare)
  • reparatii,curatare,intretinere.
  • deblocare usi, ferestre.
  • serviciul piese de schimb.

Galerie foto