Magazin Termopane Simeria

Salamander Dya

Magazin Termopane Simeria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Salamander Dya - Magazin Termopane Simeria. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Indicatorii care trebuie luati in calcul in alegerea geamului termoizolant sunt:
 • Coeficientul de Transfer Termic U (W/m2K) – fluxul de caldura ce traverseaza o suprafata de un mp, in conditiile unei diferente de termperatura de un grad intre interior si exterior (in conditiile unei temperaturi exterioare de 0sC, o temperatura interioara de 20sC si o viteza a vantului de 4.4 m/s)
 • Coeficientul de Transmisie Luminoasa T (%) – reprezinta procentul de lumina din spectrul vizibil transmis prin sticla. Cu cat acest coeficient este mai mare cu atat sticla de geam termopan este mai performanta, permitand unei cantitati mari de lumina sa o strabata, fapt ce implica reducerea cheltuielilor necesare cu iluminatul.
 • Coeficientul de Reflexie Luminoasa R (%) – reprezinta procentul de lumina din spectrul vizibil reflectat de suprafata de sticla de geam termopan. Cu cat acest coeficient este mai mare cu atat perceptia ochiului dincolo de sticla este mai slaba. Sticla cu un coeficient ridicat de reflexie asigura intimitatea si confidentialitatea caminului dumneavoastra, evitand astfel dotarea cu rulouri si jaluzele. Tehnologiile avansate au permis crearea de sticle termoizolante care sa aiba o transmisie si reflexie luminoasa buna precum si un factor solar acceptabil. Se recomanda ca ferestrele PVC sau aluminiu cu geam termopan de la locuintele / cladirile orientate spre sud sa fie dotate cu sticla cu factor solar mic, astfel reducandu-se costul cu racirea incaperii, precum si decolorarea obiectelor din incapere.
 • Coeficientul de izolare fonica Rw (dB) – defineste capacitatea tamplariei PVC sau aluminiu cu geam termopan de atenuare a zgomotelor. Cu cat acest coeficient este mai mare cu atat capacitatea de izolare fonica a termopanului este mai ridicata, fapt ce confera locuintei tale o poluare fonica redusa si un confort sporit.

Produse si Servicii

DYA - TERMOPANE SIMERIA va ofera:

 • PROFILE PVC SALAMANDER

  Profilele Salamander sunt nou mod de a explora si de a privi lumea.
 • GEAM TERMOPAN GUARDIAN

  Geamurile au un rol important in stoparea pierderilor de caldura si a efectului de sera, in multe case.
 • FERONERIE ROTO

  Sistemele complexe de feronerie Roto NT permit deschiderea fererstrelor si a usilor in diferite pozitii: batant, oscilobatant, osciloculisant, culisant.
 • PLASE INSECTE

  Inventate special pentru a oferi comfort, plasele de insecte sau de tantari joca un rol foarte important in estetica unei tamplarii de pvc.

parteneri

 

Galerie foto