Magazin Termopane Radauti

Termopane Radauti

Magazin Termopane Radauti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Radauti - Magazin Termopane Radauti. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Intr-un spatiu modern, cu dotari de ultima ora in domeniul tamplariei din PVC, firma noastra alaturi de producatorul sistemelor de profile REHAU, da tonul pe piata ferestrelor din zona Radauti, la un nou standard calitativ.

Pentru aceasta combinam tehnologia moderna, experienta acumulata in timpul anilor, cu noile sisteme de profile cu 5 si 6 camere de izolare din P.V.C. REHAU si tehnologia geamului termopan Low E. Prin investitiile facute, firma noastra a reusit sa automatizeze intregul proces de productie, asigurand totodata si spatii de depozitare a profilelor si produselor finite, ajungand astfel sa impuna o calitate a produsului finit mult mai ridicata.

Ferestrele sunt o investitie pentru toata viata: indiferent daca construiti sau renovati, va aflati in fata unei decizii importante. Daca puneti accent pe design, confortul locuintei si economisirea costurilor prin izolatie termica eficienta sau mentinerea valorii, atunci ferestrele REHAU Brillant - Design reprezinta decizia corecta.

Noua generatie de sisteme de profile REHAU Euro Design 86 Plus prezinta caracteristici superioare de performanta, din punct de vedere al coeficientului de transfer termic. Acestea se datoreaza tehnologiei de extrudare a profilelor cu 6 camere de izolare, care foloseste aerul ca mediu de izolatie avand o eficienta maxima. Astfel, valoarea Uwpoate atinge niveluri de pana la 0,84 W/m²K. Ansamblurile executate cu ajutorul acestei serii sunt, totodata, caracterizate prin siguranta in exploatare si un design deosebit, corespunzand exigentelor stipulate in standardul european armonizat SR EN 14351-1:2006.

 

Produse si Servicii

Masurarea exacta a dimensiunilor de executie;

Indicarea celor mai potrivite solutii tehnice pentru ferestrele dvs.

Cel mai bun raport calitate-pret;

Stabilirea termenului de livrare si/sau monta;

Montajul profesionist al tamplariei si al accesoriilor aferente.

 

parteneri

    

Galerie foto