Producator termopane Bacau comercializare de ferestre si usi PVC Termopan

Rezidential Grup Srl

Producator termopane Bacau comercializare de ferestre si usi PVC Termopan reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Rezidential Grup Srl - Producator termopane Bacau. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Principalul nostru produs sunt usi de garaj sectionale. De aceia credem cu convingere ca o usa de garaj, fie ea usa industriala sau rezidentiala, nu trebuie sa arate doar bine, trebuie sa si functioneze la fel de bine. Din acest motiv va putem asigura de faptul ca toate componentele care intra in alcatuirea usi de garaj sunt de cea mai buna calitate, pentru a va putea asigura si garanta o functionare si utilizare indelungata. Din start trebuie sa tineti cont de faptul ca oferim 10 ANI GARANTIE integrala la usile de garaj si 5 ANI GARANTIE integrala la usile industriale.

Produse si Servicii

Atunci cand alegeti sa achizitionati o usa de garaj, principala dumneavoastra preocupare in majoritatea cazurilor e modul in care aceasta arata. Usa de garaj poate fi produsa intro varietatea mare de modele (usi de garaj cu panouri casetate, usi de garaj cu panouri cu dungi orizontale sau usi de garaj cu panouri lis) si cu nenumarate finisaje(stejar auriu, nuc, mahon etc), dar doar in momentul in care e montata si o utilizati in fiecare zi puteti observa cat de importante sunt aspecte precum utilizarea usoara, siguranta si fiabilitatea. De aceia principala noastra preocupare este grija fata de aceste aspecte enumerate mai sus.
Securitatea ca standard: nu credem ca siguranta trebuie sa fie optionala la usile de garaj sau mai rau sa renuntam la elementele de siguranta ale usi de garaj pentru a castiga cativa euro in plus. Acesta este principalul motiv pentru care usile de garaj atat cele rezidentiale cat si cele industriale sunt produse si motate cu toate elementele de siguranta impuse de legile in vigoare, constiinta si bun simt.(siguranta rupere arc, siguranta rupere cablu, panouri cu siguranta impotriva prinderii degetelor) Usurinta in utilizare: usile de garaj sectionale sunt concepute pentru o utilizare usoara.
Usa de garaj se deschide vertical dupa care prin plierea panourilor se duce cu ajutorul sinelor orizontale pe sub tavan.Efortul depus pentru actionarea usii de garaj e minim chiar si in cazul unei usi cu dimensiuni mari(ex: 4000x2300 mm LxH) doarece greutatea usii e compensata de cele 2 arcuri de echilibrare aflate de regula deasupra pe buiandrug.

Galerie foto