Magazin Termopane Popesti-Leordeni

Ferestre Usi Termopane PVC Popesti-Leordeni

Magazin Termopane Popesti-Leordeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ferestre Usi Termopane PVC Popesti-Leordeni - Magazin Termopane Popesti-Leordeni. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Produse si Servicii

Masuratori
Masuratorile pentru toate tipurile de lucrari efectuate de Mobimpex, fie ca este vorba de usi interior, ferestre de lemn, usi de intrare, mobilier din lemn masiv, scari, glafuri de interior, masti de calorifer, etc., vor fi efectuate de specialistii nostri dupa o discutie amanuntita cu clientul, pe parcursul careia vom identifica exact nevoile acestuia. Schita alaturata identifica componentele unei usi si usureaza in acest fel comunicarea intre reprezentantii firmei noastre si beneficiar.

Montaj
Functionarea corecta in timp a usilor de interior si a tamplariei de lemn depinde in foarte mare masura de un montaj corect. De aceea firma nostra va pune la dispozitie o echipa de montaj profesionista. Garantia de 2 ani oferita de Mobimpex depinde si de acest aspect. Asadar va recomandam sa lasati montajul in grija noastra.