Magazin Termopane Popesti-Leordeni

Ferestre Usi Termopane PVC Popesti-Leordeni

Magazin Termopane Popesti-Leordeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ferestre Usi Termopane PVC Popesti-Leordeni - Magazin Termopane Popesti-Leordeni. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


In 1991 cind vremurile s-au schimbat si familia noastra a dorit o schimbare, ideea de a prelucra lemnul a venit pentru noi natural, organic avind deja in spate traditia lucrului cu lemnul si respectul pentru versatilitatea si frumusetea acestuia.
Am inceput afacerea in familie si in prezent toate departamentele firmei noastre au un membru al familiei. Decizia pe care am luat-o impreuna la inceput de drum de a sacrifica cativa ani si a reinvesti toate cistigurile in utilaje si tehnologii de ultima ora ne-a ajutat sa intelegem ca fara sacrificii si munca grea nu vom ajunge sa fim printre cei mai buni.
Astazi Mobimpex este unul dintre cei mai cautati producatori de tamplarie de exterior din lemn, usi de interior, scari interioare, glafuri de ferestre, mobilier si tot ceea ce poate fi confectionat din lemn pentru decorarea spatiilor interioare si exterioare ale casei dvs., tocmai pentru ca putem sa raspundem unor solicitari atat de complexe, dar care toate au in comun lemnul.
Dorinta nostra a fost intotdeauna sa depasim provocari noi, sa construim ceva si mai frumos, si mai interesant si de aceea am continuat sa cautam si sa achizitionam utilaje noi si performante care ne permit sa raspundem cererilor si nevoilor foarte diferite ale clientilor nostrii. Galeria foto in care veti vedea de exemplu pe linga tamplarii standard, ferestre si usi de exterior cu un design complex vor exemplifica cel mai bine nivelul nostru de performanta.
Fabrica noastra, showroom-ul si toate dependintele acestora se intind acum pe o suprafata de 1400 m.p. Va asteptam sa ne faceti o vizita!
Furnizorii nostri de materiale si accesorii (sticla, feronerie, lacuri, garnituri, etc) sunt firme de renume precum Blum, VBH (Rotto), GU, Euro-Wood (AGB Italia), GOLDA Romania (Sayerlak Italia), Cristal Brad, Cottali Italia, etc.

Produse si Servicii

Masuratori
Masuratorile pentru toate tipurile de lucrari efectuate de Mobimpex, fie ca este vorba de usi interior, ferestre de lemn, usi de intrare, mobilier din lemn masiv, scari, glafuri de interior, masti de calorifer, etc., vor fi efectuate de specialistii nostri dupa o discutie amanuntita cu clientul, pe parcursul careia vom identifica exact nevoile acestuia. Schita alaturata identifica componentele unei usi si usureaza in acest fel comunicarea intre reprezentantii firmei noastre si beneficiar.

Montaj
Functionarea corecta in timp a usilor de interior si a tamplariei de lemn depinde in foarte mare masura de un montaj corect. De aceea firma nostra va pune la dispozitie o echipa de montaj profesionista. Garantia de 2 ani oferita de Mobimpex depinde si de acest aspect. Asadar va recomandam sa lasati montajul in grija noastra.

Galerie foto