Magazin Termopane Piatra Neamt

Calena

Magazin Termopane Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Calena - Magazin Termopane Piatra Neamt. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


CELENA a inceput productia de ferestre si usi cu geam termopan in 1998, in prezent fiind una din cele mai importante firme. Succesul companiei noastre a fost asigurat pe de o parte de calitatea remarcabila a materialelor folosite, de investiile in utilaje, dar si de profesionalismul echipelor noastr de specialisti, in proiectarea tehnologica-productie-montaj al tamplariei din PVC si aluminiu. 

Exteriorul unei cladiri influeteaza in mod semnificativ caracterul acesteia, atat optic si functional cat si energetic. Cu sistemele noastre din domeniul ferestrelor si al fatadelor aveti garantia unei marci de calitate si obtineti produse, care vor constitui in mod individual o solutie pentru toate cerintele. De exemplu, sistemul unic de profile pentru fereastre GENEO: cu acesta reduceti pierderile de energie la fereastra cu pana la 76% *, mentinand acelasi confort optim. Gama oferita este variata: de la sisteme pentru fereastre, fatade, usi glisante, usi de intrare, sere si terase, pana la jaluzele, obloane si pervazuri interioare. Pe langa solutiile de sistem inovatoare, va sprijinim cu servicii de prima clasa in toate fazele, de la proiectare pana la constructie.

Produse si Servicii

Rehau-Euro Design 60
ALTERNATIVA ECONOMICA PE ADANCIME CONSTRUCTIVA DE 60 MM PENTRU SOLICITARI DE BAZA IN CONSTRUCTIA DE OBIECTE

Sistemul constructiv de baza cu 3 camere si adancime de constructie de 60 mm este adecvat pentru domenii de utilizare cu solicitari reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul

Rehau-Euro Design 70
IZOLATIE TERMICA EFICIENTA PENTRU CONSTRUCTII DE LOCUINTE SI BIROURI

Dumneavoastra investiti mult in casa Dvs. Aceasta trebuie sa corespunda dorintelor dumneavoastra pana la cel mai mic detaliu. Daca puneti accent si pe design, confort si costuri reduse prin izolatie eficienta, atunci ferestrele din profile Euro-Design 70 reprezinta alegerea corecta. Sistemul cu 5 camere pe adancime de 70 mm indeplineste toate cerintele noilor norme energetice in vigoare.

Rehau-Brillant Design
SISTEMUL DE PROFILE CU ADANCIME CONSTRUCTIVA DE 70 SI 80 MM PENTRU CONSTRUCTII DE CALITATE

Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designului. Indiferent daca alegeti adancimea constructiva de 70 mm cu 5 camere de aer izolante, sau adancimea constructiva de 80 mm cu 6 camere, sistemul fonoizolant se adapteaza intotdeauna standardului consumului redus de energie. Aspectul estetic impecabil este realizat prin designul rotunjit sau oblic al canaturilor si al ramelor.

Rehau-Euro Design 86
SISTEMUL ECONOMIC PE ADANCIME DE 86 MM PENTRU O IZOLARE TERMICA FOARTE BUNA

Adancimea constructiva mare, de 86 mm a ferestrelor, va ofera posibilitatea de a monta orice geam izolator de pana la 3 foi de sticla cu o izolare termica foarte buna. In plus, technica multicamerala foloseste eficient aerul ca mediu de izolare. Realizarea in diverse forme, multitudinea de culori si modele de canaturi, permit multe posibilitati de a va personaliza fereastra.

Rehau-GENEO
GENEO este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii.Cu profilele GENEO puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor. Veti obtine climatul confortabil pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.

RAU-FIPRO,reteta inovativa a materialului marca REHAU, asigura atat cea mai inalta stabilitate si rezistenta, cat si caracteristici statice care pana acum nu erau posibile fara armarea cu profile de otel.

Rehau-Geneo PHZ
CERTIFICARE PENTRU CASE PASIVE - VARIANTA DE LA GENEO

O alta varianta constructiva a sistemului Geneo, este GENEO PHZ (certificat pentru case pasive). Prin utilizarea modulelor termice introduse in camerele profilelor si a unei garnituri mediane speciale, GENEO PHZ este solutia certificata a ferestrelor in domeniul caselor pasive.

 

Galerie foto