Magazin Termopane Oradea

Leondar S.R.L

Magazin Termopane Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Leondar S.R.L - Magazin Termopane Oradea. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


S.C. Leondar a fost infiintata in anul 2001 comercializand ferestre si usi in regim second-hand.

In anul 2005 am venit in sprijinul clientilor nostri cu o gama larga de produse noi, dimensiuni standard, fabricate in Germania, iar in anul 2006 am infiintat atelierul de tamplarie PVC care functioneaza si la ora actuala. 

In acest moment suntem pe piata datorita preturilor mici pe care le practicam tinand cont si de calitatea produselor. 

Alte produse pe care le veti gasi la noi sunt mobila de bucatarie si de baie - pe stoc si la comanda, iar pentru incalzirea si prepararea apei calde menajere avem sisteme ecologice, precum panouri solare cu tuburi vidate si pompe de caldura in diferite variante.

Produse si Servicii

Pentru produsele care le comercializam oferim consultanta si servicii de masurare, montaj si punere in functiune. 

Pentru o acuratete in vederea spatiului in care doriti sa amplasati produsele solicitate, va stam la dispozitie cu serviciul de masurare la domicilu in zona metropolitana Oradea la numarul de telefon 0723 291 676. Pentru masuratori la distante mai mari se stabilesc detalii de comun acord. 

Atelelierul de tamplarie din lemn va sta la dispozitie pentru comenzi care necesita modificari sau adaptari ale usilor de interior, functie de dorinta dumneavoastra, cat si pentru a croi mobila de baie sau de bucatarie dorita.

Atelierul de tamplarine din pvc este destinat diverselor comnezi care sunt executate intr-un timp cat mai util.

Galerie foto