Magazin Termopane Onesti

Sabiterm

Magazin Termopane Onesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sabiterm - Magazin Termopane Onesti. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


SabiTERM SRL
Ferestre PCV/AL, Usi interior/exterior, Usi Garaj
Rulouri Exterioare, Jaluzele Verticale/orizontale
Executie, montaj, reglaje si intretinere pentru usi si ferestre PVC/AL
0745.861.708

  Suntem pe piata termopanelor inca din anul 2000 continuand fara intrerupere pana astazi. Am inceput cu pasi marunti la nivel de zona si am ajuns chiar si pe piata din Europa.

  Serviciile pe care le prestam sunt de inalta calitate si nu ne permitem sa facem greseli, astfel incercand sa mentinem o legatura profesionala stransa cu clientii nostri.

  Experienta timpului a demonstrat ca pentru a avea succes In acest domeniu trebuie sa iti alegi parteneri de succes, care deja au un renume pe piata din Europa si nu numai.

termopane onesti bacau

  Toate aceste se datoreaza echipei de profesionisti din cadrul firmei noastre, dar foarte important este si aportul clientilor multumiti de serviciile noastre care ne-au recomandat.

  Producem si comercializam ferestre si usi din pvc, folosind ca si materie prima, produse de importate din Germania.

    

Profilul pentacameral SALAMANDER STREAMLINE 76 mm
  Ferestrele si usile realizate de compania noatra in sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76, cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NT - si cu vitraje performante de pana la 40 mm, latime si argon.   Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE SL76, este unic în comparaţie cu competitorii din clasa sa. Culoarea, ALB SALA-MANDER, caracterizează şi deosebesc profilele PVC fabricate de Compania SALAMANDER de celelalte profile, lăţimea constructivă de 76mm, coeficientul de transfer termic Uf= 1,2 W/m²K.
  Dispunem de 5 culori standard, stejar auriu, mahon , nuc, alb, gri antracit.

Profilul PVC pentru case pasive SALAMANDER BLUE EVOLUTION
  Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECŢIA CLIMATULUI, EFICIENŢĂ ENERGETICĂ, PROTECŢIA MEDIULUI
  Pe lângă alb sunt disponibile ferestre într-o gama variata de decoruri imitatie lemn si nuante RAL ce acopera toata gama de cerinte existente pe piata tamplariei termoizolante.

Produse si Servicii

TAMPLARIE PVC/AL

 • USI INTERIOR
 • USI EXTERIOR
 • FERESTRE
 • ACCESORII

USI DE GARAJ

 • Lucrari de Referinta
 • Usi Sectionale
 • Usi Rulante

SISTEME DE UMBRIRE

 • Jaluzele Verticale
 • Jaluzele Orizontale
 • Rulouri Exterioare
 • Rulouri Textile
 • Plasa Insecte

Servicii de montaj si executie

- Pentru usi si ferestre PVC sau aluminiu cu geam termopan, plase contra insectelor tip cadru sau rulou, jaluzele verticale automate, pereti cortina, placari alucobond.

Service si intretinere

- Clientilor nostri, le oferim service si intretinere pentru orice fel de lucrari de tamplarie PVC si aluminiu, geam termopan si alte accesorii.

Consultanta tehnica de specialitate

- Deoarece stim totul despre piata de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan, putem oferi know-how de specialitate tuturor celor interesati in achizitii sau renovari.

Servicii in antrepriza

- Preluam si realizam comenzi pe baza de parteneriat, pentru firme in cautare de subcontractori.

Galerie foto

Partenerii nostri va ofera tamplarie pvc si aluminiu, ferestre si usi cu geam termopan, inchideri balcoane, termopane la comanda, rulouri exterioare, plase de insecte, pervaze interioare si exterioare, reglaje termopane, usi si mecanism, rulouri exterioare, usi de garaj, montaj termopane, porti automatizate, rulete, fereastra mansarda velux, fakro, dakea, optilight, obloane, jaluzele verticale, ferestre semicerc sau rotunde, usi de intrare, usi termopan exterior, depozit termopane, usi termopan interior, porti automatizate, ferestre acoperis, ferestre si usi cu diferite tipuri de deschidere, piese si accesorii termopane, termopane rehau, termopane salamander, termopane qfort, termopane kmg, termopane ieftine, termopane aplast, termopane 3, 4, 5, 6, 7 camere, termopane gealan, termopane veka, feronerie termopan maco, feronerie roto, termopane extruplast, termopane teraplast, termopane bauplast, termopane deceuninck, termopane ramplast, termopane koemmerling, termopane pimapen, termopane profilco, termopane roplasto, termopane rothoplas, termopane schuco, termopane schonline, termopane trocal, termopane vivaplast, termopane winhouse, termopane winsa, termopane wintech, termopane weissprofil, termopane windoline, termopane exenplast, termopane etem, termopane klass, termopane reiner, termopane profilink, termopane veratec, termopane kbe, termopane inoutic, termopane richter, termopane sigplast, termopane superplast intr-o gama larma de modele, forme si culori.