Magazin Termopane Miercurea Ciuc

Altamira SRL

Magazin Termopane Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Altamira SRL - Magazin Termopane Miercurea Ciuc. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


SC Altamira SRL
Tamplarie PVC si Aluminiu - Montaj - Reglaje Termopane | Ferestre | Usi de interior/exterior
0740.806.450 / 0743.307.506

  ALTAMIRA SRL executa o gama larga de taplarie PVC si AL de 4, 5, 6 sau 7 camere cu geam termopan. Asiguram transportul si montajul la sediul clientului. De asemenea asiguram si service pentru geamuri si ferestre termopan (reglaje, inlocuiri piese).

termopane miercurea ciuc.jpg

  Ne deplasam la locul proiectului pentru a putea gasi solutii practice pentru orice problema ar putea aparea in cursul montajului indiferent ca este vorba de locuinte sau spatii de birouri. Oferim servicii complete tamplarie termopane la preturi accesibile.

Producem la comanda toate produsele din gama noastra, oferindu-va modele si solutii in gasirea celor mai optime si elegante modele pentru imaginea casei dumneavoastra.

Izotec este certificata de catre institutul IFT Rosenheim din Germania pentru productia de ferestre si usi din clase superioare de siguranta.

Izotec a construit parteneriate solide cu furnizori importanti din domeniu (de profil, sticla si feronerie), pentru a dezvolta o gama variata de ferestre si usi, care se remarca prin:

- Izolare termica superioara in sezonul rece
- Facturi mai mici si consum redus de energie
- Control solar in sezonul cald
- Siguranta si securitate sporita
- Izolare fonica 
- Design modern

In ofertarea curenta se lucreaza cu:

- Profile cu 6 camere si 7 camere, cu cel mai bun coeficient energetic, adecvat pentru case pasive, conform directivei IFT Rosenheim
- Geam termoizolant dublu sau triplu, in grosime de pana la 54 mm
- Vitraje antiefractie
- Feronerie cu sisteme inteligente de inchidere, pentru inchidere sigura si functionare fara probleme pe o perioada indelungata

termopane harghita.png

Tamplaria PVC cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn. In acelasi timp se foloseste mult mai usor, nu isi pierde culoarea in timp, va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire a locuintei dvs. si este usor de intretinut.

Ce avantaje iti ofera colaborarea cu Izotec:

• - Produse de calitate executate cu inalta precizie pe linii de productie automatizate, cu echipamente performante.
• - Investitii constante in tehnologie si dezvoltarea resurselor umane, necesare pentru asigurarea unui standard de calitate superioara pentru intreaga gama de produse si servicii ale companiei.
• - Certificari in domeniul calitatii si al sigurantei emise de institutii de renume in domeniu (IFT Rosenheim).
• - Solutii personalizate si adaptate la solicitarile clientilor.
• - Garantie extinsa acordata lucrarilor proprii.
• - Portofoliu amplu de lucrari, in care intra ansambluri rezidentiale, cladiri moderne de birouri, spitale si clinici medicale, restaurante, magazine, si nu in ultimul rand, o varietate mare de locuinte particulare (case, vile, apartamente).


Produse si Servicii

Tamplarie PVC cu geam termoizolant

  • - Tamplarii din PVC si Aluminiu
  • - Profile Izotec, Gealan cu 4, 6 si 7 camere
  • - Ferestre si Usi de interior si exterior
  • - Accesorii termopane
  • - Rulouri exterioare si obloane, jaluzele

Servicii:

  • - Montaj si executie termopane
  • - Remedieri, reglaje termopane
  • - Masuratori, calcule
  • - Transport

parteneri

tamplarie pvc izotec miercurea ciuctamplarie pvc gealan miercurea ciuc

Galerie foto

Partenerii nostri va ofera tamplarie pvc si aluminiu, ferestre si usi cu geam termopan, inchideri balcoane, termopane la comanda, rulouri exterioare, plase de insecte, pervaze interioare si exterioare, reglaje termopane, usi si mecanism, rulouri exterioare, usi de garaj, montaj termopane, porti automatizate, rulete, fereastra mansarda velux, fakro, dakea, optilight, obloane, jaluzele verticale, ferestre semicerc sau rotunde, usi de intrare, usi termopan exterior, depozit termopane, usi termopan interior, porti automatizate, ferestre acoperis, ferestre si usi cu diferite tipuri de deschidere, piese si accesorii termopane, termopane rehau, termopane salamander, termopane qfort, termopane kmg, termopane ieftine, termopane aplast, termopane 3, 4, 5, 6, 7 camere, termopane gealan, termopane veka, feronerie termopan maco, feronerie roto, termopane extruplast, termopane teraplast, termopane bauplast, termopane deceuninck, termopane ramplast, termopane koemmerling, termopane pimapen, termopane profilco, termopane roplasto, termopane rothoplas, termopane schuco, termopane schonline, termopane trocal, termopane vivaplast, termopane winhouse, termopane winsa, termopane wintech, termopane weissprofil, termopane windoline, termopane exenplast, termopane etem, termopane klass, termopane reiner, termopane profilink, termopane veratec, termopane kbe, termopane inoutic, termopane richter, termopane sigplast, termopane superplast intr-o gama larma de modele, forme si culori.