Magazin Termopane Miercurea Ciuc

GEPLAS SRL

Magazin Termopane Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre GEPLAS SRL - Magazin Termopane Miercurea Ciuc. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Societatea a fost infiintata in anul 1995, având capital privat. Obiectul principal de activitate este producerea si comercializarea produselor de tâmplarie PVC, cu geam termopan.

Firma SC FROGEX SRL s-a dezvoltat continuu, oferind produse de foarte buna calitate. Datorita seriozitatii de care a dat dovada in cei 17 ani de activitate, firma Frogex a ramas pe piața avind un nume cunoscut, desi, in zona Moldovei concurența este foarte mare pe acest domeniu.

SC FROGEX SRL are ca principali clienti locuitorii oraselor: Miercurea Ciuc, Comanesti, ai localitatilor invecinate si precum si cele de pe Valea Trotusului.

Realizarea sistemelor de usi si ferestre din profile de PVC extrudat este o solutie moderna, ce a luat o foarte mare amploare in România.

Aceasta tendinta este rezultatul direct al proprietatilor acestor sisteme:

Cheltuieli minime: cost de achizitie redus comparativ cu alte sisteme, reducerea pierderilor de caldura din locuinta.
Confort fonic sporit - reduce nivelul zgomotului care patrunde in casa.intretinere usoara, nesolicitând vopsiri sau lacuiri repetate.
Etanseizare perfecta, prin folosirea garniturilor duble din EPDM de foarte buna calitate, cât si prin imbinarea prin sudura a profilelor.
Rezistenta optima, prin folosirea armaturilor zincate.
Estetica deosebita si posibilitati coloristice nelimitate.
Feronerie germana produsa de Vorne, garantata la minim 15.000 de cicluri inchidere-deschidere, cu variate posibilitati de deschideri (simpla, culisanta, oscilo-batanta).
Geam termoizolant tip clar, ornament, anti-efractie, colorat, reflexiv.
Având in vedere toate aceste lucruri cât si nevoile de calitate-pret ale clientilor nostri, specialistii firmei noastre au ales ca furnizori pentru materia prima folosita, firmele Oltchim (profile Ramplast), Vorne (feronerie), G-U (Gretsch-Unitas), iar sticla saint gobain este ansamblata de noi in hala noastra de peste 600 mp.

Oferta tehnica standard este prevazuta cu profilul Ramplast Ecotherm 4 camere clasa A culoarea alb, geam termopan float4+LOW-E4 si feronerie Vorne.

Ferestrele si usile sunt fabricate pe linii de productie semi-automatizate moderne, fiind executate produse finite la cele mai inalte standarde de calitate.

SC FROGEX SRL detine si un Magazin de Amenajari Interioare situat in orasul Comanesti, Str. Republicii, intr-o zona relativ centrala a orasului, fiind amplasat cu vedere la principala artera rutiera a orasului si in imediata vecinatate (aproximativ 100 m) de zona târgului orasenesc.

Produse si Servicii

  • Sisteme pentru ferestre
  • Sisteme pentru usi exterioare
  • Sisteme pentru usi culisante in plan paralel
  • Sisteme de rulouri exterioare
  • Sisteme de fatade
  • Forme si culori

Galerie foto