Magazin Termopane Lugoj

Fereastra Eco

Magazin Termopane Lugoj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Fereastra Eco - Magazin Termopane Lugoj. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Ne petrecem mai mult de trei sferturi din viaţă în interiorul clădirilor pe care le construim. Pentru a trăi sănătos omul are nevoie de lumina şi aerul care pătrund în spaţiul interior prin ferestre. Ferestrele unei case ne leagă, nu numai vizual, cu mediul natural înconjurător dar în acelaşi timp calitatea acestora trebuie să ne asigure confortul termic, izolarea fonică si siguranţa în utilizare.
Noua fereastra de la ECO Ferestrele si usile unei construcţii trebuie să fie etanşe la apa ploilor torenţiale, să permită aerisirea spaţiilor interioare, să reziste încercărilor de pătrundere prin efracţie, să aibă o alcătuire durabilă si să poată fi uşor curăţate şi întreţinute.
Calitatea profilelor, a feroneriei, a geamului termoizolator, execuţia şi montajul corect sunt principalele condiţii pentru ca ferestrele să aibă o bună comportare în exploatare.

Produse si Servicii

Profilele
Profile Materialul profilelor din care se confectioneaza tamplaria este de regula PVC sau aluminiu; fiecare dintre acestea este adecvat unor anumite intrebuintari: in cazul locuintelor – la care deschiderile nu ajung la mari dimensiuni sau inaltimi – este preferat profilul din PVC, cu un raport optim calitate / pret, care pierde greu caldura, este durabil, nu necesita vopsire si se intretine simplu prinProfile spalare cu apa si cu detergenti obisnuiti; in cazul suprafetelor mari sau a inaltimii mari a suprafetei vitrate – sere, pereti cortina, vitrine de mari dimensiuni – este mai indicata folosirea profilelor din aluminiu, care pot prelua sarcini statice specifice mari. Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta recomanda folosirea profilelor din PVC de clasa A cu un perete exterior de minim 2,8 mm.
Feroneria
Feronerie Feroneria de calitate provine de regula de la furnizori de renume pe piata de profil si garanteaza buna functionare a intregului ansamblu la cat mai multe cicluri inchis – deschis (aproximativ 15 000), permite reglarea pe trei directii, este zincata in profunzime la cald pentru a preveni ruginirea, prezenta mai multor puncte de inchidere ii confera rezistenta la incercarea de efractie, si este usor de recunoscut fiind marcata cu sigla firmei producatoare.Feronerie
Avantajele feroneriei G-U :
- bratele de foarfeca au sistem de microventilatie integrat- in standard;
- toate punctele de inchidere au role ciuperca din otel, fapt care ii confera ma multa siguranta la incercarea de efractie - este incadrat in CLASA WK3;
- balamalele au un nou design;
- fiecare rola de inchidere permite reglarea presiunii pe garnitura;
- dispozitiv impotriva inchiderii cauzate de curentii de aer;
- toate componentele se misca fin.
Geamul termopan
Alcatuirea geamului termoizolator este determinata in evaluarea capacitatii de izolare termica a tamplariei; geamul float livrat de furnizori renumiti in domeniu – Saint Gobain, Guardian– asamblat cu materiale si echipamente specifice in unitatii de geam termoizolant cu dimensiunile cerute, alegerea corecta a tipului de geam, ia in considerare o multitudine de factori ce tin de: conditiile climaterice ale zonei, topografia zonei, nivelul de poluare fonica etc. Calitatea geamului este hotaratoare intr-o fereastra deoarece pierderea caldurii se face in proportie de cca. 40% prin acesta. Geamul termoizolator cu Low-E are pe una din fete o pelicula compusa din straturi microscopice de argint care fac ca foaia de geam sa aiba o izolare termica superioara; pierderea de caldura se reduce la doar 25%, coeficientul de transfer termic nu trebuie sa fie mai mare de 1,4w/mpK°. Folosind geamul termoizolator cu Low-E se pot reduce considerabil pierderile de energie catre exterior si astfel se economisesc bani.
Nou! Sticla Control Solar - Acest tip de sticla mai este numit si "four season" sau "sticla pentru cele 4 anotimpuri". Sticla Control Solar inglobeaza in ea calitatile unei sticle Low-E si ale unei sticle reflexive. Pe timp de iarna are pierderi minime de caldura datorita unui indice de transfer de doar 1.1 w/m2k. Vara ofera o protectie solara ridicata. Spre deosebire de low-E clasic , Sticla Control Solar are proprietati situate intre cele ale unei sticle reflexive si cele ale unei sticle colorate in masa oferind avantajele ambelor. Un alt avantaj fata de sticla reflexiva standard este ca are un factor de transmisie luminoasa mult mai bun.
Consilierea
Firma producatoare trebuie sa consilieze clientii in privinta geometriei si a alcatuirii tamplariei solicitate. Consilierea se face de catre reprezentantii de vanzari care trebuie sa fie bine pregatiti profesional.
Tamplaria trebuie executata in conditii adecvate, intr-un spatiu dotat tehnologic corespunzator si cu personal calificat si specializat. – este bine ca beneficiarul tamplariei sa se asigure ca tamplaria pentru care a optat se executa in aceste conditii.
Montajul
Montajul este la fel de important ca tamplaria in sine – 70% din deficientele semnalate sunt cauzate de erori de montaj. O fereastra perfectMateriale izolatoare executata nu isi atinge performantele daca nu este corespunzator pusa in opera. in cazul unui montaj incorect, frigul, zgomotul si mai ales apa vor ocoli fereastra si vor patrunde in spatiul interior infiltrandu-se pe langa tocul acesteia, compromitand intreaga investitie. Montajul trebuie facut de personal calificat si cu respectarea tuturor indicatiilor furnizorului de sistem.
Tamplaria trebuie insotita obligatoriu de factura fiscala si de certificat de garantie pentru executie si montaj. Eliberarea acestor documente constituie dovada seriozitatii si corectitudinii firmei care livreaza produsul.
Pentru mai multe informatii si detalii tehnice va rugam sa contactati unul din specialistii nostri.

Galerie foto