Magazin Termopane Gura Humorului

Termopane Ferestre Usi Gura Humorului

Magazin Termopane Gura Humorului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Ferestre Usi Gura Humorului - Magazin Termopane Gura Humorului. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


În anul 1999 incepe productia de case pentru gradina, produs destinat exclusiv pentru piata din Germania. Din 2001, datorita retehnologizarii s-a obtinut o crestere a capacitatii de productie precum si o diversificare a acesteia, realizand case de dimensiuni mai mari., case de vacanta, case de locuit precum si alte constructii din lemn: foisoare, garaje, terase acoperite, adaposturi pentru animale, etc. 
In anul 2002 a fost achizitionata o linie specializata pentru productia de tamplarie din lemn stratificat, OKOMA-GERMANIA. 

Producem ferestre şi uşi din lemn stratificat atât pentru pentru echiparea caselor destinate exportului cat si pentru clientii interni.

Din 2004 am inceput productia de case panelizate pe structura din lemn. Avand in vedere lipsa standardelor pentru aceste constructii, societatea noastra a devenit membru al Asociatiei romane pentru promovarea constructiilor de locuinte cu tehnologii rapide de executie – APROCOR, toate constructiile pe care le realizam avand la baza standardele elaborate de acest organism.

DOXAR GRUP a obtinut şi deţine certificarea in managementul calitatii conform standardului ISO 9001:2008, protectiei mediului conform standardului SR EN ISO 14001:2005 si managementul sanatatii si securitatii ocupationale conform standardului OHSAS 18001:2007.
In prezent colectivul DOXAR GRUP este format din 100 de persoane cu o medie de varsta de 35 ani, ceea ce ne face sa fim optimisti in ceea ce priveste abordarea viitorului si a exigentelor europene.

Produse si Servicii

PROFILE PVC RAMPLAST 
Structura profilelor cu 4,5 si 6 camere izolatoare in combinatie cu geamul termoizolator LOW-E duce la obtinerea unui coeficient de transfer termic redus de pana la 1,24 W/m2K; etansare cu 2 si 3 randuri de garnituri; posibilitatea montarii de geam simplu, dublu sau triplu. Utilizarea unor armaturi din otel zincat de 1,5 mm confera rigiditate si rezistenta mecanica

PROFILE ECOLOGICE 
Profilele Ramplast sunt extrudate utilizand aditivi ecologici pe baza de calciu-zinc, fara plumb si staniu care sunt compusi toxici pentru organismul uman si mediul inconjurator. Inca de la debutul productiei in anul 1996, profilele Ramplast au utilizat aditivi ecologici calciu-zinc, desi costul acestora era la acea vreme cu mult mai mare decat al stabilizatorilor pe baza de plumb. 

SISTEME DE PROFILE PVC SI ALUMINIU 
QUALIDRA etanseaza la 3 randuri de garnituri, profil cu 5 camere alb, stejar si mahon. Sunt profile cu cinci camere comform standardelor europene de calitate pentru suprafete si culori (culoarea alba, suprafata nu prezinta zgarieturi sau umbre datorate extrudarii). Profilele Qualidra nu au in compozitie plumb, nu permit deformarea la ardere, rezista la lovituri de 3kg/cm la temperatura ambianta de 23grd.C.

Feroneria folosita: 
MACO- Austria si SCHACHERMAYER- Germania 
Feronerie oscilo - batanta si batanta JETFeronerie cu actionare printr-un singur maner pentru ferestre si usi cu unul sau doua canate: balamaua inferioara, balamaua superioara si presiunea pe garnituri sunt reglabile - solutii optime pentru ferestre in arc de cerc si trapezoidale multiple versiuni cu securitate sporita. Feronerie culisanta, culisanta cu ridicare si culisanta - oscilanta cu ridicare

Galerie foto