Magazin Termopane Focsani

Producator Termopane PVC KMG Focsani

Magazin Termopane Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Producator Termopane PVC KMG Focsani - Magazin Termopane Focsani. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Tamplarie PVC Termopan KMG Focsani
Tamplarie PVC Termopan - usi si geamuri termopan in Focsani marca KMG de calitate superioara, preturi mici.
0761.825-654 / 0740.199-126

Despre Noi

Profilele PVC KMG sunt realizate in fabrica din Austria, dotata cu tehnologii de ultima generatie si materiale calitate superioara, sub atenta supervizare a inginerilor germani si austrieci. Astfel veti gasi la noi produse calitate superioara la pret mic.

termopane_pvc_ferestre_kmg_focsani

Executam tamplarie PVC KMG cu geam termoizolant cu 2, 3, 4 foi de sticla imbinate prin sistem cu inchidere ermetica, cu control solar, antiefractie sau ornamentala. Alegerea unui geam termoizolator iti asigura confortul termic si fonic indiferent de anotimp, zgomotele exterioare fiind reduse la maxim. Cu o gama generoasa de culori si finisaje disponibile putem realiza ferestrele din schita oricarui protect. Putem realiza fereste cu diferite forme geometrice precum: cerc, arc de cerc, dreptunghi, triunghi si alte forme.

executie montaj termopane_focsaniProfilele PVC pe care le folosim sunt printre cele mai performante de pe plata. Sunt atractive din punct de vedere financiar, extrem de rezistente si necesita oiIntretinere minima, fiind materialul cel mai popular pentru ferestre si usi.

Montarea unor ferestre cu geam termopan not iti poate transforma casa, complimenta aspectul exterior, aduce un plus de siguranta, eficienta termica si izolare fonica. Atat ferestrele, cat si usile termoizolante KMG sunt proiectate sa reziste la conditii climatice extreme, indiferent de regiune sau anotimp.

 • transport - montaj - garantie
 • rulouri exterioare
 • plase de insecte
 • pervaze interioare si exterioare
 • reglaje ferestre, usi si mecanism

Ferestrele termoizolante reprezinta o investitie pe termen lung, este important sa optam pentru varianta optima in materie de tamplarie PVC. Sunt considerate importante cateva aspecte, incepand cu amplasarea casei, conditii meteorologice, functionalitati, culoare. Pentru o zona insorita, este recomandat un geam care respinge razele ultraviolete, pentru un mediu rece, este de interes reducerea coeficientului de transfer termic. 

Ferestrele sunt construite conform dimensiunillor si formelor spatiului, sunt dotate cu mecanisme speciale de inchidere, blocatori de siguranta, piese de microventilatie si alte elemente solicitate in schita de proiect. Constructia ferestrelor este realizata cu precizie si atentie pentru a oferi calitate si rezistenta in timp. O fereastra de calitate rezista pana la 25 de ani, chiar si in conditii de climat dur. Pentru a ne asigura de acest fapt, oferim servicii de intretinere pentru eventuale reglaje ale ferestrelor si usilor, alaturi de o garantie de 5 ani pentru ansamblurile montate. Inainte de a alege profilul potrivit pentru specificul spatiului dumneavoastra, o echipa de specialisti va evalua locatia, masura spatiul si proiecta ferestrele conform rigorilor necesare.

Este important ca montajul ferestrelor sa fie realizat de persoane abilitate pentru a asigura termoizolarea corespunzatoare, finisaje bine realizate si rezistenta pe termen lung, fara cheltuieli suplimentare.

Pozitionarea corecta este necesara pentru fixarea in zidarie, izolarea zonelor de racord, etansare continua, inclinatie precisa pentru dirijarea apei, reglarea mecanismelor de inchidere, etansare, reparatia zidariei dupa instalare, operatiuni urmate de reglaje in functie de modelul sau spatiul de fereastra. Recomandam sa apelati la echipa noastra de profesionisti in montaj pentru cele mai bune rezultate.

Pentru a rezista in timp, in conditii optime de manevrabilitate, tamplaria trebuie realizata dintr-un profil PVC dur, cu grad mare de rezistenta. Intre sticle este introdus un strat de sita moleculara, material eficient in absorbtia umezelii, alaturi de un material de etanseizare si un gaz inert sau aer uscat, cu rol izolator.

Servicii

Tamplarie PVC cu geam termoizolant

 • - Tamplarii din PVC si Aluminiu
 • - Profile KMG
 • - Geam termoizolant
 • - Ferestre si Usi de interior si exterior
 • - Sisteme de umbrire si protectie solara
 • - Accesorii termopane
 • - Rulouri exterioare si obloane, jaluzele

Servicii:

 • - Montaj si executie termopane
 • - Remedieri, reglaje termopane
 • - Masuratori, calcule
 • - Transport

Galerie foto