Magazin Termopane Fetesti

Termopane Ferestre Usi Fetesti

Magazin Termopane Fetesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Ferestre Usi Fetesti - Magazin Termopane Fetesti. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Profilele folosite pentru executia ferestrelor sunt Salamander, sunt profile de provenienta germana, sticla si feroneria este de asemenea de calitate superioara astfel incat tamplaria achizitionata de la noi sa va ofere confortul asteptat.

Rezistenta in timp atat ca si aspect dar si functionalitate sunt motivele pentru care sa optati pentru tamplarie PVC cu geam permopan (termoizolant). In comparative cu tamplaria din lemn tamplaria din PVC va ofera un confort termic superior ceea ce va ajuta la reducerea costurilor.

Alegerea ferestrelor si a usilor tine cont de stilul in care doriti sa arate casa dumneavoastra, iar noi va punem la dispozitie toata experienta acumulata de-a lungul anilor oferindu-va si consultanta in alegerea nuantelor si modelelor de ferestre si usi.

Produse si Servicii

  • EXECUTAM IZOLATII EXTERIOARE CU POLISTIREN EXPANDAT,
  • TAMPLARIE ALUMINIU SI PVC -LA O COMANDA MIN 5000 DISCOUNT DE 5%,
  • RULOURI EXTERIOARE ,
  • JALUZELE VERTICALE SI ORIZONTALE,
  • SISTEM RATE

Galerie foto