Magazin Termopane Caransebes

FEREASTRA BANAT F.B.C.

Magazin Termopane Caransebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre FEREASTRA BANAT F.B.C. - Magazin Termopane Caransebes. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


  Firma noastra foloseste doar profile de calitate superioara Salamander si Gealan, cu certificat european de fabricatie. Tot procesul de productie este realizat cu un echipament de ultima generatie si precizie ridicata, dupa cum veti putea vedea in clipurile din Galeria Video.
 In oferta FEREASTRA BANAT veti gasi o multime de modele de ferestre si usi concepute sa reziste si sa se potriviasca pentru instalare in interiorul si exteriorul locuintei dumneavoastra. Comercializam de asemenea si paneluri ornamentale pentru usi rezidentiale, si accesorii pentru mentenanta. Va garantam ca fiecare comanda o realizam cat mai curand posibil. Personalul nostru va fi bucuros sa va sfatuiasca cu privire la proiectare si materialul care este cel mai potrivit pentru realizarea tamplariei dorite . Pentru fiecare comanda un specialist se va deplasa la dumneavostra pentru a masura spatiul care trebuie echipat cu produsele noastre.

Produse si Servicii

Realizăm:

● Ferestre

● Uși

● Rulouri Aluminiu

● Rolete Textile

● Jaluzele : Verticale-Orizontale

● Plase anti-insecte

● Glafuri : Interior- Exterior

● Acoperis Balcon

● Usi Graj

● Chioscuri Tamplarie PVC

● Mentenanta ( intretinere si reparatii ) Indiferent daca sunt achizitionate produsele de la noi sau de la o alta firma.

La firma noastră, puteți achiziționa, de asemenea, resurse ( accesorii )  profesionale pentru îngrijirea și întreținerea tamplariei.

Galerie foto