Magazin Termopane Caransebes

Magazin Termopane Caransebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre - Magazin Termopane Caransebes. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopanExecutie - Montaj - Tamplarie PVC/ALUMINIU/LEMN - Ferestre-Usi-Balcoane

 Executam Tamplarie PVC cu geam termoizolant cu 2, 3, 4 foi de sticla imbinate prin sistem cu inchidere ermetica, cu control solar, antiefractie sau ornamentala. Alegerea unui geam termoizolator iti asigura confortul termic si fonic indiferent de anotimp, zgomotele exterioare fiind reduse la maxim. Cu o gama generoasa de culori si finisaje disponibile putem realiza ferestrele din schita oricarui protect. Putem realiza fereste cu diferite forme geometrice precum: cerc, arc de cerc, dreptunghi, triunghi si alte forme. Firma noastra foloseste doar profile de calitate superioara Salamander si Gealan, cu certificat european de fabricatie. Tot procesul de productie este realizat cu un echipament de ultima generatie si precizie ridicata.

 In oferta FEREASTRA BANAT veti gasi o multime de modele de ferestre si usi concepute sa reziste si sa se potriviasca pentru instalare in interiorul si exteriorul locuintei dumneavoastra. Comercializam de asemenea si paneluri ornamentale pentru usi rezidentiale, si accesorii pentru mentenanta.

Va garantam ca fiecare comanda o realizam cat mai curand posibil. Personalul nostru va fi bucuros sa va sfatuiasca cu privire la proiectare si materialul care este cel mai potrivit pentru realizarea tamplariei dorite. Pentru fiecare comanda un specialist se va deplasa la dumneavostra pentru a masura spatiul care trebuie echipat cu produsele noastre.

Profilele PVC pe care le folosim sunt printre cele mai performante de pe plata. Sunt atractive din punct de vedere financiar, extrem de rezistente si necesita oiIntretinere minima, fiind materialul cel mai popular pentru ferestre si usi.

Montarea unor ferestre cu geam termopan not iti poate transforma casa, complimenta aspectul exterior, aduce un plus de siguranta, eficienta termica si izolare fonica. 

Ferestrele termoizolante reprezinta o investitie pe termen lung, este important sa optam pentru varianta optima in materie de tamplarie PVC. Sunt considerate importante cateva aspecte, incepand cu amplasarea casei, conditii meteorologice, functionalitati, culoare. Pentru o zona insorita, este recomandat un geam care respinge razele ultraviolete, pentru un mediu rece, este de interes reducerea coeficientului de transfer termic. 

Oferim servicii de intretinere pentru eventuale reglaje ale ferestrelor si usilor, alaturi de o garantie de 5 ani pentru ansamblurile montate. Inainte de a alege profilul potrivit pentru specificul spatiului dumneavoastra, o echipa de specialisti va evalua locatia, masura spatiul si proiecta ferestrele conform rigorilor necesare.

Este important ca montajul ferestrelor sa fie realizat de persoane abilitate pentru a asigura termoizolarea corespunzatoare, finisaje bine realizate si rezistenta pe termen lung, fara cheltuieli suplimentare.

Pozitionarea corecta este necesara pentru fixarea in zidarie, izolarea zonelor de racord, etansare continua, inclinatie precisa pentru dirijarea apei, reglarea mecanismelor de inchidere, etansare, reparatia zidariei dupa instalare, operatiuni urmate de reglaje in functie de modelul sau spatiul de fereastra. Recomandam sa apelati la echipa noastra de profesionisti in montaj pentru cele mai bune rezultate.

Pentru a rezista in timp, in conditii optime de manevrabilitate, tamplaria trebuie realizata dintr-un profil PVC dur, cu grad mare de rezistenta. Intre sticle este introdus un strat de sita moleculara, material eficient in absorbtia umezelii, alaturi de un material de etanseizare si un gaz inert sau aer uscat, cu rol izolator.

Produse si Servicii

Realizăm:

● Ferestre

● Uși

● Rulouri Aluminiu

● Rolete Textile

● Jaluzele : Verticale-Orizontale

● Plase anti-insecte

● Glafuri : Interior- Exterior

● Acoperis Balcon

● Usi Graj

● Chioscuri Tamplarie PVC

● Mentenanta ( intretinere si reparatii ) Indiferent daca sunt achizitionate produsele de la noi sau de la o alta firma.

La firma noastră, puteți achiziționa, de asemenea, resurse ( accesorii )  profesionale pentru îngrijirea și întreținerea tamplariei.

 

  • transport - montaj - tamplarie din PVC, aluminiu si lemn
  • rulouri exterioare
  • plase de insecte
  • pervaze interioare si exterioare
  • reglaje ferestre, usi si mecanism

 

Galerie foto