Magazin Termopane Campulung Moldovenesc

Termopane Ferestre Usi Campulung Moldovenesc

Magazin Termopane Campulung Moldovenesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Ferestre Usi Campulung Moldovenesc - Magazin Termopane Campulung Moldovenesc. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Fima noastra pune la dispoziţia clienţilor toată gama de materiale de construcţii, instalaţii electrice, termice şi sanitare, panouri solare, lacuri şi vopsele, adezivi, tencuieli decorative, gleturi, oţel beton, profile, ţevi, var lavabil, polistiren, plasă sudată, rigips, cărămizi, scule şi unelte, materiale pentru finisaje, termoizolaţii, uşi. Pentru detalii şi comenzi nu ezitaţi să ne contactaţi!

INVESTESTE INTELIGENT, alege singura fereastra termopan din Romania care iti ofera protectie garantata. Fii cu cap si foloseste sistemul german anti-aruncat banii pe fereastra. Alege numai ferestre cu holograma de certificare a calitatii.
Beneficiezi de calitate, garantie si service post-montaj. Firma care produce si monteaza este atestata Gealan. Poti suna oricand la numarul verde inscris pe holograma de certificare a calitatii si beneficiezi de asistenta rapida. De aceea lumea ne alege pe noi.

Produse si Servicii

1. FERESTRELE/ USILE din PVC sunt produse in toate dimensiunile, formele si culorile si se pot deschide in orice mod dorit. Produsele Gealan sunt recomandate pentru toate tipurile de cladiri: case birouri, spitale, hoteluri, spatii comerciale etc.
In afara profilelor albe se folosesc cele scril color albe in partea de interior a locuitei, si colorate in exterior. Ele sunt rezistente la toate influentele mediului: vant, ploaie, frig si oscilatii de temperature.
Ferestrele cu aspectele decorative de lemn exista in 7 culori diferite recomandate si la renovarea unei case la care se impune pastrarea stilului architectural si la o constructie noua.
S3000 - sistemul cu trei camere! Sistemul de profile cu 3 camere interioare, doua garnituri si o adancime de constructie de 62 mm, se evidentiaza atat prin usurinta cu care se prelucreaza profilele din PVC in procesul de executie al ferestrelor si usilor dar si prin aspectul exterior placut dat de armonia proportiilor dintre toc si cercevea si contururile exterioare rotunjite.
S6000 - sistemul cu garnitura centrala! Garnitura centrala este fixata in faltul profilului fiind ferita de radiatiile solare ceea ce ii confera o durata de viata mai mare.
S8000 - sistemul cu sase camere! Profile cu 6 camere interioare termoizolante concepute sa raspunda unor cerinte de statica si protectie termica foarte ridicate. Prin constructia acestuia cu sistem dublu de garnituri si cu o adancime de 74 mm, s-a urmarit obtinerea unui profil usor de prelucrat in procesul de productie a ferestrelor si imbunatatirea performantelor de izolatie termica si fonica fata de profilul tri respectiv penta cameral.

2. RULOURI EXTERIOARE, cu efect de protectie impotriva radiatiilor solare a efractiilor si a privirilor indiscrete. Pe langa rulourile actionate manual exista si cele cu actionare automata: prin sensor electronic, prin dispozitiv de programare, prin telecomanda.

3. PLASE CONTRA INSECTELOR se realizeaza pe rama fixa si tip rulou.

4. PLASE PARASOLARE din textura opturanta ignifuga.

5 GLAFURI interioare si exterioare cu rol estetic si functional. Glaqfurile exterioare sunt din PVC si Aluminiu.

6. Inchideri de balcoane sit erase, gradini de iarna, usi culisante

7. BAGHETE SI SPROSURI DECORATIVE, sprosurile decorative din PVC se aplica pe geamul termoizolant si pot avea grosimi de 23 si 33 mm si sunt disponibile in variantele coloristice Gealan.

Galerie foto