Magazin Termopane Campulung

K.D.QUALITY TRUST SRL

Magazin Termopane Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre K.D.QUALITY TRUST SRL - Magazin Termopane Campulung. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


  Firma noastra comercializeaza si monteaza tamplarie din PVC pe profil REHAU cu feronerie tip GU si pe profil Salamander cu feronerie ROTO si cu geam Tripan (trei foi de geam).
  Relatia cu furnizorii de materiale pentru termopane Rehau se materializeaza printr-o colaborare stransa si printr-o comunicare continua pentru identificarea de noi solutii privind abordarea pietei de profil. Printr-o activitate continua si sustinuta am reusit sa realizam produse competitive la un pret atractiv in Arges, capabile sa concureze pe piata europeana.
  Termopane Rehau cuprinde o varietatea de profile care sunt folosite pentru confectionarea de termopane Rehau cu geamuri termopan inclusiv ferestre termopan si usi termopan. Profilul folosit pentru un geam termopan poate avea gosimea intre 60mm si 86mm.
  Produsele achizitionate de dumneavoastra se fabrica folosind tehnologie de ultima generatie in domeniu, asigurand astfel standardul de calitate impus cerintelor pe piata dar si rapiditate in executia comenzilor.
  Tamplaria si sticla beneficiaza de ultimile inovatii in materie de prelucrare.
  Avantajul major pe care-l obtine clientul final colaborand cu noi il reprezinta faptul ca noi suntem specializati si pe servicii incluzand aici si montajul iar pretul este mult mai bun.

Produse si Servicii

Servicii de montaj si executie:
- Pentru usi si ferestre PVC sau aluminiu, plase contra insectelor tip cadru sau rulou, jaluzele verticale automate, pereti cortina.

Service si intretinere:
Clientilor nostri, le oferim service si intretinere pentru orice fel de lucrari de tamplarie PVC si aluminiu, geam termopan si alte accesorii.

Consultanta tehnica de specialitate:
- Deoarece stim totul despre piata de tamplarie PVC, putem oferi consultanta de specialitate tuturor celor interesati in achizitii sau renovari.

Galerie foto