Magazin Termopane Calarasi

Termopane Ferestre Usi Calarasi

Magazin Termopane Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Ferestre Usi Calarasi - Magazin Termopane Calarasi. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


CHARLOT a fost infiintata in anul 1994, iar din 2000 are ca obiect de activitate executie si montaj sisteme din PVC si aluminiu. Societatea comercializeaza, la un inalt nivel calitativ, ferestre si usi cu profile pvc si aluminiu, folosind o paleta larga de culori.

Cerintele pietei fiind din ce in ce mai mari, orientarea clientilor indreptata tot timpul spre calitate, departamentul tehnic este alcatuit din oameni cu multa experienta in domeniu, intotdeauna gata sa va indrume in gasirea celor mai optime variante. Societatea noastra in colaborare cu winhouse, printre cei mai mari producători de profile PVC, vă garantează o calitate a sistemului de tamplarie la cele mai înalte standarde europene.

Confecţiile de tamplarie se pot realiza în orice variantă de deschidere:

- batantă;

- culisantă;

- oscilobatantă.

Pentru asigurarea calitatii, dispunem de:

- semifabricate de calitate superioara, certificate SR EN ISO 9001 – 2000/ SR EN 9001 – 2001/ SR EN 9001 – 2008;

- profile din aluminiu si accesorii achizitionate de la BALKAN, EXALCO, ALUMIL, PROFILCO;

- profile din pvc WINHOUSE;

- accesorii MACO, VORNE;

- certificat de agrement tehnic;

- personal calificat, ce asigura efectuarea unor lucrari cu un inalt grad de dificultate tehnica, satisfacind cele mai inalte cerinte ale clientilor, atit in ceea ce priveste calitatea, cit si termenele de executie;

- programe de optimizare pentru obtinerea unui maxim de productivitate si o pierdere minima de material;

- mijloace auto dotate pentru transportul sistemelor pvc/ aluminiu si a geamurilor;

- accesorii pentru montaj- schele si scari.

Pe piaţa de profil, ne-am impus de-a lungul timpului prin calitatea lucrărilor executate, precum şi prin profesionalismul şi competenţa cu care sunt abordate cerinţele clienţilor. Portofoliul nostru conţine, sute de lucrari, de diverse complexităţi.

Produse si Servicii

Timplaria din aluminiu, este realizata cu profile produse de grupul de companii BALKAN- PROFILCO si EXALCO, productie Grecia. In functie de cerintele dumneavoastra, puteti alege sistemul cu punte termica de diferite dimensiuni, dar si sisteme fara punte termica. Acestea sunt caracterizate printr- o calitate superioara si sunt disponibile intr-o gama variata de culori. Timplaria poate fi executata cu si fara rupere termica.

Profile utilizate:

- tip ALUMIL;

- tip PROFILCO;

- tip BALKAN;

- tip EXALCO.

Dintre avantajele utilizarii profilelor din aluminiu, amintim:

- durata de viaţă ridicată;

- vopsire în câmp electrostatic;

- rezistenţă la intemperii;

- izolare fonica si termica;

- usurinta in exploatare;

- această tamplarie se pretează cu succes la lucrări precum: ferestre, balcoane, faţade.

Galerie foto