Magazin Termopane Braila

MAGBIL S.R.L.

Magazin Termopane Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MAGBIL S.R.L. - Magazin Termopane Braila. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Magbil S.R.L. este o societate cu raspundere limitata avand capital integral privat. Activitatea societatii se concentreaza pe lucrari de constructii civile, productie tamplarie PVC, productie tamplarie aluminiu, usi interior, usi metalice si amenajari interioare.

S.C. Magbil S.R.L. produce si comercializeaza taplarie din pvc cu geam termopan. Asiguram transportul si montajul la sediul clientului. De asemenea asiguram si service pentru geamuri si ferestre termopan (reglaje, inlocuiri piese). MAGBIL SRL a fost infiintata in anul 2005, este partenerul ideal si garantia succesului tau. 

Inca de la inceputul activitatii, principalele preocupari ale companiei sunt cresterea calitatii lucrarilor executate, respectarea termenelor de executie, selectarea si perfectionarea personalului angajat, cunoasterea si utilizarea materialelor si a tehnologiilor de cea mai buna calitate, orientarea spre client.

Clientii si partenerii nostri sunt ''elementul central'' pe care se fundamenteaza sistemul de management. Suntem condusi de angajamentul total fata de realizarea unui standard maximal de calitate in satisfacerea nevoilor dumneavoastra, intelegand ca aceasta este singura abordare care ne poate asigura un ritm sustinut de crestere si dezvoltare pe termen lung. Orice proiect de constructie, consolidare, reparatie, renovare, amenajare este in primul rand o investitie ce implica un efort financiar din partea dumneavoastra.

Noi oferim servicii profesioniste in ceea ce priveste domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare. Va stam la dispozitie cu o echipa calificata, care pun accent pe munca si servicii de inalta calitate, avand astfel garantia ca investitia facuta de dumneavoastra este in siguranta.

Galerie foto