Magazin Termopane Beclean

Usi Ferestre Termopan Beclean

Magazin Termopane Beclean reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Usi Ferestre Termopan Beclean - Magazin Termopane Beclean. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


SC ALIDOR SRL  ia fiinta in anul 2004,  avand ca si obiect de activitate vanzarea produselor din domeniul tamplariei pvc si aluminiu cu geam termopan:  ferestre, usi, pervaze,  plase anti-insecte, rolete, usi interioare, usi apartament etc.

 

Dezvoltarea firmei are la baza efortul depus de o echipa tanara si dinamica de profesionisti, cu o vechime si experienta bogata in activitatea de vanzare a tamplariei din PVC cu geam termopan pe piata.

Ne bazam pe calitatea ferestrelor SALAMANDER GERMANIA si a ferestrelor VEKA echipate cu sticla low-e+argon SAINT-GOBAIN si GUARDIAN – marci recunoscute pe plan european si certificate ISO si RAL, pentru a va asigura cel mai bun confort termic atat in sezonul rece cat si in cel calduros.

Prin activitatea desfasurata de noi, dorim sa asiguram multumirea si succesul clientilor nostri, la cel mai bun raport pret-calitate de pe piata.

La noi gasiti Calitatea, Siguranta si Confortul de care aveti nevoie!

ALIDOR – cea mai buna alegere!

Galerie foto