Magazin Termopane Arad

Keller & Julan Company S.R.L.

Magazin Termopane Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Keller & Julan Company S.R.L. - Magazin Termopane Arad. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Firma noastra KELLER & JULAN COMPANY SRL a fost infiintata in anul 1993, produce tamplarie PVC si Aluminiu cu geam termoizolant la cele mai inalte standarde, avand o experienta vasta in domeniu. Consideram ca indeplinim cerintele de calitate si promtitudine pe care le asteptati din partea noastra. Pentru a veni in intampinarea dumneavostra, am ales sa producem/comercializam tamplarie PVC cu profile diverse de calitate superioara.

Societatea Keller & Julan Company SRL produce şi comercializează geamuri ornamentale, vitralii clasice şi moderne, vitralii în film cu plumb şi tifan, sticlă ornamentală, geamuri cu folie, oglinzi, geam termoizolant, geam sablat, tâmplărie PVC cu geam termopan, tâmplărie aluminiu, site, rolete, plase insecte.
Oferim montaj şi transport gratuit!

Pe langa acestea mai comercializam si accesorii precum: plase de insecte ( fixe, cu balamale si tip rulou ) pervaze din PVC si Aluminiu, precum si rolete (aplicate si incastrate) din PVC si Auminiu, precum si usi de garaj si usi industriale. De asemenea ne ocupam de producerea si instalarea vitraliilor si sticlei termopan.

Executam pe baza de comanda diferite tipuri de tamplarie din aluminiu si PVC, geamuri termopan cu geamuri de sticla termopan de diferite modele si cu ornamente diverse, vitralii. Taiem si montam oglinzi de diferite forme si ornamente. De asemenea inramam tablouri cu rame de diferite modele si culori si diferite marimi. Producem si montam rolete din PVC: alb, maro; ALUMINIU. Mai montam plase insecte diferite modele: fixe, mobile tip usa din PVC, aluminiu alb cu plasa din fibra de sticla. Numai la noi aveti garantia lucrului bine facut!

Galerie foto