Producator termopane Bihor comercializare de ferestre si usi PVC Termopan

Top Glass

Producator termopane Bihor comercializare de ferestre si usi PVC Termopan reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Top Glass - Producator termopane Bihor. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


Infiintata in 2008 in Oradea, Top Glass SRL, prin echipa sa de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul tamplariei PVC si al tamplariei din aluminiu, ofera servicii complete incluzand consultanta, productie, montaj si asistenta garantie si post garantie la cele mai inalte standarde calitative.

Avem placerea sa va prezentam cateva din numeroasele proiecte efectuate de societatea noastra dea lungul celor 9 ani de activitate in domeniul tamplariei PVC si tamplariei aluminiu. Am reusit cu succes sa satisfacem toate cerintele clientilor nostrii atat din punct de vedere constructiv cat si calitativ.

Tamplaria PVC confera solutia potrivita pentru realizarea ferestrelor si a usilor datorita numeroaselor avantaje: coeficient de izolatie termica foarte bun, izolatie fonica ridicata, intretinere usoara, durabilitate in timp, termene de executie mai mici, chiar si cost de achizite scazut.

Galerie foto