Producator termopane Alba comercializare de ferestre si usi PVC Termopan

PORTEROM

Producator termopane Alba comercializare de ferestre si usi PVC Termopan reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PORTEROM - Producator termopane Alba. Standarde inalte de calitate in construirea sistemelor de tamplarie PVC cu geam termopan


SC Porterom SRL, înfiinţată în anul 1997, este o societate din Alba Iulia cu capital privat 100% românesc, având ca acţionar majoritar pe domnul Dăian Vasile. Activitatea principală a firmei este producerea şi comercializarea determopane din PVC şi aluminiu, utilizând profilele Trocal Germania.

Experienţa în producţia de tâmplărie PVC şi aluminiu de cea mai bună calitate a situat firma noastră pe primul loc la nivelul judeţului Alba, în topul producătorilor de termopane. Firma are sediul şi fabrica de termopane situate în Alba Iulia, însă Porterom este un brand naţional, fapt ce a determinat numeroase peroane din întreaga ţara să apeleze la noi. Societatea noastră este într-o continuă dezvoltare, lucru datorat atât prin multitudinea de cereri cât şi prin realizarea unor mari investiţii în domeniul nostru de activitate.

Galerie foto